Steam Baldur's Gate 3 alınır mı?

Boredom

Kilopat
sepettt.JPG

Baldur's Gate 3 bu parayı hak ediyor mu? Ekstra olarak bu sepet şu an alınır mı? 20 Kasım'dan sonra daha uyguna gelme şansı var mı bu oyunların?

Teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2012039

Baldur's Gate 3 bu parayı hak ediyor mu? Ekstra olarak bu sepet şu an alınır mı? 20 Kasım'dan sonra daha uyguna gelme şansı var mı bu oyunların?

Teşekkür ederim.

Kanka vallahi ne desek yalan olur 20 Kasım'dan sonrası için istersen. 20 Kasıma kadar bekle baktın indirim geldi yapıştırır alırsın gelmezsede sana kalmış ama zam gelme ihtimalini asla unutma

Eki Görüntüle 2012039

Teşekkür ederim.
Baldurs Gate ve Stalker 2 yi 19 kasımda falan alacağım, 21 kasımda fiyatlandırmasına göre bakacağım. Ama bir indirim olsa da %20 falan olur, o hali bile 1500 olur. O nedenle bence alın

Hayatta bu fiyata almaya değer daha iyi bir şey bulamayabilirsin. 😃😇

Not: Baldur's Gate 3 için yazdım. Şu sıralar biraz sağlık ile ilgili derdim var. Baldur's Gate 3 yüzünden PC'yi açmaya korkuyorum. Her oyunu çalıştırdığımda hayatımdan 6 saat koparıyor. Bu oyuna dava açmak lazım. 🤣

Baldur's Gate ve stalker 2'yi 19 Kasım'da falan alacağım, 21 Kasım'da fiyatlandırmasına göre bakacağım. Ama bir indirim olsa da %20 falan olur, o hali bile 1500 olur. O nedenle bence alın.

Hayatta bu fiyata almaya değer daha iyi bir şey bulamayabilirsin. 😃😇

Not: Baldur's Gate 3 için yazdım. Şu sıralar biraz sağlık ile ilgili derdim var. Baldur's Gate 3 yüzünden PC'yi açmaya korkuyorum. Her oyunu çalıştırdığımda hayatımdan 6 saat koparıyor. Bu oyuna dava açmak lazım. 🤣

Tabii ki de bu parayı hak ediyor, sormanız hata.

Yapıştırıyorum öyleyse benim endişem dolara geçince daha uyguna gelirse diyeydi ama anlık hangi ülkede yaşadığımı unutmuşum :D

Yapıştırıyorum öyleyse benim endişem dolara geçince daha uyguna gelirse diyeydi ama anlık hangi ülkede yaşadığımı unutmuşum :D

Dostum öyle bir oyunki fiyatı artsa aradaki farkı alın dersin. Bu oyunu 250-300 TL gibi bir fiyata aldım yanlış hatırlamıyorsam. İlk defa bir şeyi ucuza aldım diye üzüldüm. 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı