Baldur's Gate 3 alınmalı mı?

Bütçe
Oyunun fiyatı kadar.
Makaleler
8
RAM
16 GB DDR4-3200 MHZ
SSD veya HDD modeli
512 GB SSD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 4050 (6 GB GDDR6)
İşlemci
Intel Core i7-12650H
1772301674327.png
Steam'de Baldurs Gate 3 indirime girmiş de almak istiyorum ama çok kararsızım. Çünkü şu ana kadar aldığım en pahalı oy oyun 10 dolar civarı çünkü. Türünü de severim ama bu türde bu kadar yüksek bütçeli bir oyun oynamadım. Eğer bu oyunu alırsam bütçemdeki boşluğu kapatmak için uzun bir süre oyun almayacağım çünkü.

Bir de alırsam Paycell kampanyası ile alacağım o zaman 900 TL'ye denk geliyor.

Tek kelimeyle yazabilirim, daha fazlası oyuna hakaret. Alınır.

Steam'de Baldurs Gate 3 indirime girmiş de almak istiyorum ama çok kararsızım. Çünkü şu ana kadar aldığım en pahalı oy oyun 10 dolar civarı çünkü. Türünü de severim ama bu türde bu kadar yüksek bütçeli bir oyun oynamadım. Eğer bu oyunu alırsam bütçemdeki boşluğu kapatmak için uzun bir süre oyun almayacağım çünkü.

Bir de alırsam Paycell kampanyası ile alacağım o zaman 900 TL'ye denk geliyor.
Bazı oyunlar o kadar iyi oluyor ki keşke indirimsiz fiyattan alsaydım bile diyebiliyorsunuz. Oyunu gerçekten severseniz, siz de 900 TL ile satılan oyunda bir başka oluyormuş dersiniz. 😁

Tek kelimeyle yazabilirim, daha fazlası oyuna hakaret. Alınır.
Oynayacak vaktin varsa yapıştır.
Aslında kendimi sınırladığım için Cuma Cumartesi ve Pazar günü oynuyorum. Şu an güncel olarak RDR 2 biterse ve eğer alırsam direk BG3'e geçeceğim.

Bazı oyunlar o kadar iyi oluyor ki keşke indirimsiz fiyattan alsaydım bile diyebiliyorsunuz. Oyunu gerçekten severseniz, siz de 900 TL ile satılan oyunda bir başka oluyormuş dersiniz. 😁
Kesinlikle öyle hocam. Şu an Dark Souls 1 ve RDR 2 için aynısını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Steam'de Baldur's Gate 3 indirime girmiş de almak istiyorum ama çok kararsızım. Çünkü şu ana kadar aldığım en pahalı oy oyun 10 dolar civarı çünkü. Türünü de severim ama bu türde bu kadar yüksek bütçeli bir oyun oynamadım. Eğer bu oyunu alırsam bütçemdeki boşluğu kapatmak için uzun bir süre oyun almayacağım çünkü.

bir de alırsam Paycell kampanyası ile alacağım o zaman 900 TL'ye denk geliyor.

Kesinlikle alınır. Uzun süre oyun almama konusunu merak etme oyunları tekrar oynayabiliyorsan bu oyun 400 saat götürür. harika bir oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı