Baldur's Gate 3 hakkında düşünceleriniz

Selam, bu türde hiç oyun oynamamış biri olarak bugün 3 saat boyunca aralıksız Baldur's Gate 3 oynadım. Oyuna da tek kelimeyle bayıldım. Tek beğenmediğim unsur oyunun zorluğu konusunda. Dengeli oyun modunda başlamama rağmen beni çok zorladı. Bu arada oyunu oynayan arkadaşların yorumlarını almak için açtım konuyu. Belki almak isteyip kararsız kalan arkadaşlara fikir olur, eksik/güzel bulduğumuz noktaları tartışırız. Yorumlarınızı bekliyorum. 🙂

Sevmedim.

Şu ana kadar oynadığım kısma nazaran konuşuyorum (35 saat oynadım daha oyunun yarısında bile değilim) Bloodborne'dan sonra oynadığım en iyi oyun.

Selam, bu türde hiç oyun oynamamış biri olarak bugün 3 saat boyunca aralıksız Baldur's Gate 3 oynadım. Oyuna da tek kelimeyle bayıldım. Tek beğenmediğim unsur oyunun zorluğu konusunda. Dengeli oyun modunda başlamama rağmen beni çok zorladı. Bu arada oyunu oynayan arkadaşların yorumlarını almak için açtım konuyu. Belki almak isteyip kararsız kalan arkadaşlara fikir olur, eksik/güzel bulduğumuz noktaları tartışırız. Yorumlarınızı bekliyorum. 🙂
30 saattir oynuyorum, daha şimdiden başyapıt bir oyun oldu benim için. Böyle bir oyuna resmi olarak Türkçe desteği verdikleri için Larian'a teşekkür etmek lazım.

İnanılmaz bir oyun, neyin ne olacağı belli olmuyor. 20 saat oynadım daha goblin kampındayım, ikinci üçüncü oynayışlarla minimum 300 saat gömücem gibi. Zorluk için şikayet edenler oyunun mantığını biraz anlayıp karakterleri ona göre geliştirirseniz daha iyi olur kolaylaşır.

İki önyargımın çatır çutur yıkılmış olmasının verdiği hafiflikle belirtmek isterim ki; bu sene iki oyun beni çok çok fena ters köşe yaptı... Birisi Diablo 4, (seneler sonra arkadaşlarla topluca oynamaya başladık yok böyle bir keyif...) diğeri ise Baldurs Gate 3 oldu. Unutulmuş Diyarlar serisini zamanında arkaya Iron Maiden veya Tavern OST listeleri açarak okumuş birisi olarak Larian'ın rüştünü ispatladığını görmek gerçekten tatmin edici... Sanırım 2018'den sonra 2023 senesi de oyunculuk tarihindeki kilometre taşı senelerden birisi olarak anılacak... Umarım bir sürü DLC çıkartırlar ve oyunda Kışgörmez, Luskan, Buzyeli Vadisi vb. bölgeleri de görme fırsatımız olur... Bu ay tercihimi Diablo 4'ten yana kullandığım için maalesef henüz Baldurs Gate 3'ü alamadım. Yayıncılar üzerinden takip etmekteyim. Ama en kısa sürede alacağım...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı