Baldur's Gate 3 takımı nasıldır?

Anrwqq

Centipat
Katılım
23 Ağustos 2022
Mesajlar
131
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben(yarı elf ozan), gölgeyürek, karlach, gale. Güzel bir ekip mi? Bir de gölgeyürek bana biraz güçsüz geldi. Bir de ben ozanım, o da bir nevi SUP karakteri. Gölgeyürek yerine astarionu mu almalıyım? Bir de ekip önerilerinizi söylerseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun zor değil dolayısıyla "optimum" ekibi bulmaya çalışma hatta çoğu senaryoda kaybettiğin zaman hikaye farklı bir yöne ilerliyor. Oyunda karakterlerin bütün buildlerini değiştirebiliyorsun yani karakterin kişiliğinden hoşlanıyorsan sallıyorum büyücü Gölgeyürek yapabilirsin buna mani olan bir durum yok.
 
Gölgeyürek nasıl güçlü değil. Uzaktan ben ve o darmaduman etmiştik ortalığı. Özellikle bazı savaşlar ikimizin etrafında dönerdi. Başta yol arkadaşı olarak Lae'zel ile başlamıştım ama asabi ve insanı geren tavırları yüzünden yollarımızı ayırdık. Daha sonra Gale'in kendini beğenmişliği ve ikimizin de büyücü olması nedeniyle onunla da vedalaştık. Yakın dövüşte özellikle stratejik noktalarda Astarion'un bana çok üst düzey faydaları olmuştu. Dediğim gibi Gölgeyürek ve ben Zlata Melekov uzaktan düşmanı çıldırtıp itici güç Karlach'la da dehşet saçmıştık.

Ben ekibim benim fayda sıralamama göre şuydu : 1.Zlata (ben) 2. Gölgeyürek 3. Astarion 4. Karlach.
Düşünün Karlach çok üst düzey bir karakter ona rağmen 4.
 
Shadowheart'i kullanabilirsen takımı çok ipten alır. Takım çok iyi bence. Keşfe giderken Astarion'ı mutlaka dahil et onun dışında alıp almamak sana kalmış.

Ben bir Sorcerer bir Cleric bir de yakın dövüşçü(Paladin, Fighter vs.) olan takımları seviyorum. 4.'de değişmeli.
 
Ben(insan wizard), asterion, gölgeyürek, karlach. Güzel bir ekip mi? Takımda karizma olmaması sıkıntı olur mu? Yoksa kendimi sihirbaz veya sehhar mı yapmalıyım? Ya da wyll, gölgeyürek, asterion, ben(barbar) mı yapmalıyım. Gölgeyürek buff konusunda yeterli kalır mı?
 
Son düzenleme:
Sihirbaz büyücü sehhar, alan etkili üçüncü dördüncü seviye büyüleri çıkana kadar etkisiz özellikle zorlu seviyelerde. Gölgeyürek veya cleric buff konusunda kesinlikle yeterli sadece kutsama büyüsü bile her savaşta büyük avantaj sağlar. Takımda tek destek karakterinin olması yeterli ama keyfine göre 4 karakteri de cleric yapabilirsin. Ekipten birini düzenbaz yapmaya çalış pusulası görmede tuzakları belirlemede npclerden eşya çalıp mal mülk kralı olmada hatta diyaloglarda çok faydası olur . Diğer iki karakter de sana kalmış ben ikisini de barbar kullanıyordum başıbozuk seçiyorum ek saldırı açılınca tek turda 3 vuruş yapabiliyorsun yakın dövüşçü için mükemmel hasar bu da.
 

Geri
Yukarı