Baldur's Gate 3'e toplamda 100 milyon mod indirildi

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Çıkışını 3 Ağustos 2023'de yapan ve türünde rakipsiz olan oyunlardan birisi Baldur's Gate 3'e şimdiye kadar 100 milyon mod indirilmiş. Bu rakam, aslında satış ve oyunun aktiflik oranına göre fena değil. Oyun modlarını da göz ardı etmemek gerekir çünkü Mount of Blade'in yeni oyununun geç çıkmasında, en büyük etkenlerden birisi de oyuncuların yapmış olduğu modlar oldu. Eğer Baldur's Gate'in modlama işinde de başarılı olunursa yeni Baldur's Gate oyununu, erkenden çıkarmalarına gerek kalmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni BG oyununu Larian yapmayacak zaten. DnD yapmayacaklarını söylediler. Ki benim için iyi bir haber bu.

Kendi iplerini yapacaklar muhtemelen. Oyun bir CRPG için oldukça başarılı sayılara ulaştı. Merak ediyoruz sonraki projelerini. Yolları açık olsun.

Mod gelince daha popüler olacağını biliyordum. Divinity 3 yapsınlar ondan sonra ne istiyorlarsa yapsınlar.

Yakın zamanda oyunu modlamak istedim ve Nexus kütüphanesine bakınca bu oyunun mod sayısını doğru gördüğümden emin olmak için sayfayı yeniledim. Gerçekten çok güzel modları var. Oyunun içindeki mod desteği de çok iyi. Modları da öyle ufak tefek şeyler değil, en son Skyrim oynarken bu kadar çok mod yüklemiştim.

@Shfly, oyundaki mod sayısından ve çeşitliliğinden, bu oyunu bayağı bir idare eder bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı