Balıkesir'de TurkNet'e geçiş yapmak mantıklı mı?

Storange4Mike

Decapat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yıllardır internet olarak D-Smart kullanıyordum. Fakat son 5 aydır neredeyse her gün internet kopmaları, ping değerlerinde artış başladı ve aşırı rahatsız edici bir seviyeye ulaştı. TurkNet'e geçmeye karar verdim. Balıkesir'de oturuyorum. Sizce mantıklı bir karar mı?

Yıllardır internet olarak D-Smart kullanıyordum. Fakat son 5 aydır neredeyse her gün internet kopmaları, ping değerlerinde artış başladı ve aşırı rahatsız edici bir seviyeye ulaştı. TurkNet'e geçmeye karar verdim. Balıkesir'de oturuyorum. Sizce mantıklı bir karar mı?

Buna Balıkesir değil de mahalle olarak bakmak gerek TurkNet'in sitesinden adresinizi girerek altyapı kontrolünüzü yaparak altyapınızın desteklediği internet hızını öğrenebilirsiniz buna göre karar vermeniz daha doğru olur.

Buna Balıkesir değil de mahalle olarak bakmak gerek TurkNet'in sitesinden adresinizi girerek altyapı kontrolünüzü yaparak altyapınızın desteklediği internet hızını öğrenebilirsiniz buna göre karar vermeniz daha doğru olur.

100 MB download ve 20 MB upload diyor.
D-Smart'da şu anda 35MB download 14 upload alıyorum.

İnternetde TurkNet ile ilgili çok şikayet okudum o biraz tedirgin etti.

100 MB download ve 20 MB upload diyor.
D-Smart'da şu anda 35MB download 14 upload alıyorum.

İnternetde TurkNet ile ilgili çok şikayet okudum o biraz tedirgin etti.

Vallahi ne yalan söyleyeyim TurkNet kullanma fırsatım olmadı ancak duyduğuma göre gayet iyi zaten taahhüt de yok 1 ay alıp deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı