Balkondan su tabancası ile gelen geçene sıkmaktan hala zevk alıyorum

Adam insanlığın doğasını çözmüş :D sakın bırakma başına bela alana kadar devam. Bir ara bana da püf noktaları anlat su tabancası yok ama kovayla denerim :D

Nişan alırken yüksek katlarda isen geçen kişinin biraz önüne nişan alarak sık ve elindeki silahın menziline göre silahı havaya veya aşağı doğrult. Birisine sıkmayı denediğin zaman hemen acaba tutmuşmu diye bakma hiçbir ses yoksa isteğine bağlı bakabilirsin fakat o riskli (bazıları inat olsun diye orada uzun süre çıtını çıkarmadan bekliyor) ve o kişinin oradan uzaklaştığına emin olduktan sonra çık. Çok dikkat çekmemeye çalış yoksa komşular seni şikayet edebilir. Bunu akşamleyin yolun seyrek olduğu zaman yap öğle saatlerinde yol kalabalık oluyor ve başkasına yakalanabiliyorsun (bizzat yaşadım). Ha bir de genellikle çocukları hedef al yetişkinler bunu pek sevmiyor.
 
Plastik kolonya şişesinin içine doldur güzel oluyor. Bizim mahalledekiler aşağıda birbirine su sıkarken biri elinde kolonya şişesi ile sıkıyordu. Bir sıkıyordu rahat 10 metre gidiyordu :D.

Ben su tabancam bozulduğu zaman bir su dolu bardak alıp şırıngaya sertça bastırıp yapmıştım ucuna iğneyi takınca bayağı mesafe katetiyor ama ucundaki iğnenin çıkma ihtimalide var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı