Bambu lab A1 combo alınır mı?

rintarou

Hectopat
Bambu lab A1 combo alınır mı? Robotik kodlama üzerinde biraz geliştim diyebiliriz, artık kendimce parça çıkarıp bir şeyler denemek istiyorum. Alternatif önerilerede açığım.

Tek kafayla çoklu renk baskı alan printerların hepsinde bu durum söz konusu. Prusa XL gibi çok kafası(max 5) olan printerler renkli baskı için daha uygun, fiyatları bütçenin çok üstünde, o ayrı.

Aklıma gelen başka bir model yok, Bambu alacaksan indirimde olmaları senin için avantaj. Ben gene de AMSli almazdım. Aynı katmanda tek renk olacaksa düz printerla da o tip renkli baskı alabilirsin.

Almadan önce basmayı planladığın malzemeleri de düşün, A1 bunların hepsini basıyorsa A1 al, kendini şımartmak istiyorsan P1P de alabilirsin. Çok baskı alacağım diyorsan, baskı işi yavaş olduğundan bütçenle 2 tane A1 alma gibi bir olasılığı da değerlendirebilirsin tabii.

Tek kafayla çoklu renk baskı alan printerların hepsinde bu durum söz konusu. Prusa XL gibi çok kafası(max 5) olan printerler renkli baskı için daha uygun, fiyatları bütçenin çok üstünde, o ayrı.

Aklıma gelen başka bir model yok, Bambu alacaksan indirimde olmaları senin için avantaj. Ben gene de AMSli almazdım. Aynı katmanda tek renk olacaksa düz printerla da o tip renkli baskı alabilirsin.

Almadan önce basmayı planladığın malzemeleri de düşün, A1 bunların hepsini basıyorsa A1 al, kendini şımartmak istiyorsan P1P de alabilirsin. Çok baskı alacağım diyorsan, baskı işi yavaş olduğundan bütçenle 2 tane A1 alma gibi bir olasılığı da değerlendirebilirsin tabii.
A1 Combo kullanıyorum ve kesinlikle yoruma katılıyorum.

Aynı baskının renklisi 7 saate yakın sürdü. Tek renk olanı 2 saatte bitti. İnanılmaz bir baskı süresi farkı var. Ben biraz üşenip filament değiştirmek yerine AMS üzerinden yönlendirmek için almıştım. Ek olarak bittiği zaman kendisi diğerinden devam ediyor gibi kolaylıkları var. Lakin bence gerek yokmuş. İlk üç boyutlu yazıcım olmasına rağmen bence çok uğraştıran şeyler değil. Çünkü belli bir zaman filamentleri denedikten sonra ne kullanacağınız belli olduğu için sık sık değişim yapmıyorsunuz. En azından benim için böyle gidiyor şu an.

Ek olarak kapladıkları alan çok fazla. Yazıcının kendisi o kadar alan kaplamasa bile baskı tablasının rahat hareket edebilmesi için arkasında boşluk bırakmanız gerekiyor. Aynı şekilde önde de hareket alanı gerekiyor. 60 santim derinlikte bile rahat değil. Hele AMS ile birlikte neredeyse 60x90 santimlik masayı tek başına kullanıyor desem yeridir.

İlla A1 alacağım derseniz comboya gerek olmadığını düşünüyorum. Ben P1P ya da biraz daha bütçe arttırıp P1S alırdım. Şu an bütçe yoksa P1P alır sonrasında P1S e kendim çevirirdim.

Kesinlikle alınır aktif olarak kullanıyorum, mükemmel bir cihaz. Ama alınınca filement de alınması gerekiyor içinden 20 gram filement çıkıyor sadece. Onuda aç gözlü gözükmiyelim diye koymuşlar. robotzade.com dan alın. Ben oradan aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı