Çok renkli çıktı almayacaksanız combo için ekstra para vermeye gerek yok. Onun dışında güzel yazıcı.
Metatechtr. Ams baskı süresini uzatır renkli baskıda, filament firesi de olur haliyle.
A1 Combo kullanıyorum ve kesinlikle yoruma katılıyorum.Tek kafayla çoklu renk baskı alan printerların hepsinde bu durum söz konusu. Prusa XL gibi çok kafası(max 5) olan printerler renkli baskı için daha uygun, fiyatları bütçenin çok üstünde, o ayrı.
Aklıma gelen başka bir model yok, Bambu alacaksan indirimde olmaları senin için avantaj. Ben gene de AMSli almazdım. Aynı katmanda tek renk olacaksa düz printerla da o tip renkli baskı alabilirsin.
Almadan önce basmayı planladığın malzemeleri de düşün, A1 bunların hepsini basıyorsa A1 al, kendini şımartmak istiyorsan P1P de alabilirsin. Çok baskı alacağım diyorsan, baskı işi yavaş olduğundan bütçenle 2 tane A1 alma gibi bir olasılığı da değerlendirebilirsin tabii.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.