harajukubarbie
Megapat
Ben CGN ıp deyim bende 100 ile başlıyor.
Öyle olup olmaması neye yarıyor?
Ben CGN ıp deyim bende 100 ile başlıyor.
Genelde kelimesini başa eklemeyi unutmuşum.Ben CGN IP deyim bende 100 ile başlıyor.
What Is My IP Address? IP Address Tools and More'da gözüken ıp ile modemdeki ıp farklıysa cgnat'tasınız demektir. 100 ile başlamasına gerek yok diye biliyorum.
İşletmecinizin talebi olmadan portunuza müdahale yapılamaz. Arızanız olmadığı sürece işletmecinizde bu doğrultuda talep açmaz. Dolayısıyla portta değişiklik olduğunu sanmıyorum.
Edit: Eklediğiniz değerlere göz attığımda sorununuzun iç tesisat veya devre kaynaklı olduğu gözüme çarptı. Hat zayıflamanız yükselmiş. İç tesisatınızı sağlama aldıktan sonra, tesisatınızın sağlam olduğunu belirterek talep açmanızı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim şey de var modeme gelen maksimum hız artıp azalıyor dün 33 yazıyordu şimdi ise 28 falan yazıyor. Ayrıca port değişse bile hat zayıflamasında değişiklik olmazdı değil mi? Bir de hiçbir sorunum yoktu yani hiç internet yavaşlaması olmadı. Sadece hat değerlerim kötüleşti.
Teşekkürler.Portunuz her durumda aynı santral/fiber dolabında bağlı olacağından hat zayıflaması değişmezdi. Max. hızınızın değişmesi kullanılan sistemlerden dolayı normal. İçiniz rahat edecekse, kendi Max. değerim 145-165 arası değişiyor. TT 100Mbps kullanıyorum.
Port arızalandığında değerlerinin sapıttığı oluyor, ancak bunun mevcut konumuzla alakası olduğunu düşünmüyorum. Sizdeki sorun devre ile alakalı, ya sizin kablo sorunlu ya da TT'nin.
İyi forumlar dilerim.
Portunuz her durumda aynı santral/fiber dolabında bağlı olacağından hat zayıflaması değişmezdi. Max. Hızınızın değişmesi kullanılan sistemlerden dolayı normal. İçiniz rahat edecekse, kendi Max. Değerim 145-165 arası değişiyor. TT 100Mbps kullanıyorum.
Port arızalandığında değerlerinin sapıttığı oluyor, ancak bunun mevcut konumuzla alakası olduğunu düşünmüyorum. Sizdeki sorun devre ile alakalı, ya sizin kablo sorunlu ya da TT'nin.
İyi forumlar dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.