Banka hesabı açtırma

Serberus

Hectopat
Şu anda hiçbir işte çalışmıyorum ve herhangi bir bankadan hesap açtırmak istiyorum, çalışmadığımı söylesem hesap açtırma gibi bir şansım olur mu? İnternet üzerinden satış falan yapıyorum desem benden belge falan isterler mi yoksa anında hesap açarlar mı? Ayrıca bu salgın nedeni ile banka kartını direk olarak verirler mi üzerinden bir süre geçtikten sonra eve teslim mi ederler?

Hesap açmada problem yok. Hesap kartı almak istiyorsanız direkt kart veriyorlar üzerinde adınız yazmadığı ya da size özel üzerinde adınızın yazıldığı, unuttuğum bir kaç özelliği olan bir kart da 1 hafta içinde evinize kargo ile geliyor ikisi de ücretsiz ve tercihi size bırakıyorlar.

Hesap açmada sıkıntı olmazda kredi kartı verirler mi orasını bilmem Enpara'dan deneyin isterseniz nasıl olsa para almıyor.

Kredi kartına ihtiyacım yok banka kartı olsun yeter, İş bankasına ve TEB, e gittim ikametgah adresiniz yok dediler, şu an resmen evsizim :) nüfus müdürlüğüne gidip ikametgah adresini düzelttireceğim ondan sonra umarım hallederim

Aslında bu biraz da görevlinin isiyatifine bağlı. Mesela Türkiye İş Bankasına gittiğinizde hesap açılabilmesi için ya maaşınız olmalı ya da öğrenci olmalısınız derler. Onun dışında hesap açmazlar. Ama farklı bir bankada ya da farklı bir şubede hiçbir geliriniz olmasa bile hesap açabiliyorlar.

Kredi kartına ihtiyacım yok banka kartı olsun yeter, İş bankasına ve TEB, e gittim ikametgah adresiniz yok dediler, şu an resmen evsizim :) nüfus müdürlüğüne gidip ikametgah adresini düzelttireceğim ondan sonra umarım hallederim

En para Online zaten sen oradan doldur bakalım ne olacak onlar açar verir sana hesap kendileri gelip teslim ediyor zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı