Banka kartı önerisi

Nocthyr

Decapat
Daha fazla  
17 yaşındayım, seneye kendime bankadan kart çıkaracağım ancak şimdi aboneliklerim ve almak isteğim net alışverişlerim var. Tosla ve ek kart kullanıyorum ama Tosla aşırı saçma bir şekilde veli izni istiyor.

• Banka ATM'lerinden ve aylık kesinti yapmayan,
  • Cashback vs. önemli değil,
  • Güvenilir ve sıkıntı çıkarmayacak.

Bir banka uygulaması önerebilirseniz çok iyi olur.

Ayrıca dijital kullanacağım, fazladan karta para vermek de istemem.

Iyi günler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
17 yaşındayım, seneye kendime bankadan kart çıkaracağım ancak şimdi aboneliklerim ve almak isteğim net alışverişlerim var. Tosla ve ek kart kullanıyorum ama Tosla aşırı saçma bir şekilde veli izni istiyor.

• Banka ATM'lerinden ve aylık kesinti yapmayan,
  • Cashback vs. önemli değil,
  • Güvenilir ve sıkıntı çıkarmayacak.

Bir banka uygulaması önerebilirseniz çok iyi olur.

Ayrıca dijital kullanacağım, fazladan karta para vermek de istemem.

Iyi günler :)
Eğer ki banka olarak istiyorsan Garantiyi tavsiye ederim yani Garanti ya da Akbank kullanabilirsin ilk tercihim Garantiydi benim ve bayada memnunum sende memnun kalırsın. Eğer ki sanal kart tarzında bir şey istersen paparayı kullanabilirsin garanti harcamalarımı genelde dışarıda kullanırken internet harcamalarımda papara sanal kart kullanıyorum ve herhangi bir şekilde kesinti yapmıyor. Cashback veriyor zaten aboneliklerine göre ve fazlasıyla güvenilir, seçim sizin ama. İyi forumlar^^

Hocalarım ileriki hayatimdada tek banka olarak İş Bankası düşünüyorum. Şu anda da İş Bankası daha mı uygun olur sizce hocam?

Eğer ki banka olarak istiyorsan Garantiyi tavsiye ederim yani Garanti ya da Akbank kullanabilirsin ilk tercihim Garantiydi benim ve bayada memnunum sende memnun kalırsın. Eğer ki sanal kart tarzında bir şey istersen paparayı kullanabilirsin garanti harcamalarımı genelde dışarıda kullanırken internet harcamalarımda papara sanal kart kullanıyorum ve herhangi bir şekilde kesinti yapmıyor. Cashback veriyor zaten aboneliklerine göre ve fazlasıyla güvenilir, seçim sizin ama. İyi forumlar^^
papara da maalesef veli doğrulaması istiyor :/

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı