Banka kartı tavsiyesi

244012

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2019
Mesajlar
3.661
Makaleler
7
Çözümler
9
Banka kartı almayı düşünüyorum ama bu konuda pek bilgim yok. Encard'ı duymuştum övüyorlardı önceden. Hala iyi mi? Tavsiyeniz nedir?
 
IBAN için Ziraat, harcamalar için Papara’yı aktif kullanıyorum.
 
Akbank, Yapı Kredi veya İş Bankası öneririm. Encard'ın hiçbir kampanyası yok gibi bir şey. Ücretsiz para transferini de çoğu banka sağlayabiliyor. Ücretsiz para transferi şartsa TEB ve ON da iyidir.
İlk baştakileri neden önerdiniz?
Enpara kart ile tüm eft işlemleri 7/24 ücretsiz. Sırf bunun için bile alınır. Sitesinden araştırın tamamen dijital ortamda başvuruyorsunuz evinize geliyor. Ayrıca banka hesabı gibi olduğu için Ibanınız da oluyor. Saçma sapan işlem ücretleri ile uğraşmıyorsunuz.
Diğer bankalarda işlem ücretleri nasıl?
 
İlk baştakileri neden önerdiniz?
İş Bankası'nın kampanyaları, hizmeti, teknolojisi ve kalitesi harika diye önerdim. Ayrıca aşırı sayıda bankamatiği var. Türkiye'deki en iyi banka denebilir. Akbank'ın kampanyaları ve teknolojisi iyi ama müşteri hizmetleri sinir bozucu. Ayrıca ücretsiz para transferi yaptırabiliyor. Yapı Kredi de ücretsiz transfer yaptırabiliyor, teknolojisi ve müşteri hizmetleri iyi ama kampanyaları o kadar iyi değil.
 
Debit Card alacaksanız dijital bankacılık sistemlerinden dilediğinizi kullanın derim. enpara popüler. Ama rakipleri de var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı