Bannerlord bir çöptür

Bir kullanıcı çöp dedi diye herhangi bir oyunun çöp olacağını düşünmüyorum. Bannerlord'un yapımcısının da pek umurunda olacağını sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kullanıcı çöp dedi diye herhangi bir oyunun çöp olacağını düşünmüyorum.
Bannerlord'un yapımcısının da pek umrunda olacağını sanmıyorum.

Adama göre çöp zaten, sana göre mükemmel olabilir. Hala subjektif görüş nedir bilmeyenler çöp dedin ama çöp değil diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

MB bu olum, ergen oyunu değil. Ayriyeten kaç yıllık oyun geçmişin var da BL ye çöp duyabiliyorsun. CS'den başka deneyimi olmadan oynadığı her oyuna çöp diyen ufak çocuklar gibi olmayın.

MB bu olum, ergen oyunu değil. Ayriyeten kaç yıllık oyun geçmişin var da BL ye çöp duyabiliyorsun. CS'den başka deneyimi olmadan oynadığı her oyuna çöp diyen ufak çocuklar gibi olmayın.

"Ergen oyunun" diye bir terimmi vardı ? yeni farkediyorum.

Oyun ilgilinizi çekmeyebilir ben çöp demek istemiyorum ama o kadar beklentilerden sonra oyun çok düşük kaldı benim gözümde. İlk çıktığı gün aldım yaklaşık 30 saat falan oynadım ama sonra sildim. Tekrar dönmeyi düşünmüyorum. Warbandı çok oynadığım için mi bilmiyorum ama bana hala daha çekici geliyor.

Linç edecek arkadaşlar yüzüme vurmazlarsa sevinirim. Ekmek parası.

Seni bu konuda neden linçleyelim? Nazik bir şekilde düşünceni belirtmişsin. Üstteki kişi gibi genelleme yapmayıp hakaret etmemişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…