Bannerlord bir çöptür

Geliştirme aşamasında oyun geliştirilir adı nedir geliştirme aşaması kaç kitap okuduğumu sorgulayan bir insanın geliştirmenin ne olduğunu bilmemesi çok üzüyor beni. Ayrıca yalanlamadan sana şu yama notlarını da göstereyim. Benim kaç kitap okuduğumu bilemezsin ancak senin asla yama notlarını okumadığın çok belli oluyor hocam. Adı 'yama' olduğu için gelen her şeyin bir hatayı düzeltme amaçlı olmayacağını bileceğini düşünüyordum ancak bilmiyormuşsun.
Bana eklerde vadettiklerinden fazlasını eklediklerini gösteren bir detay gösterir misiniz? Okudum ama bulamadım, işaretlerseniz ikna olacağım.
 
170 saatimi gömdüm bu oyuna nisan ve mayıs aylarında. O zaman çok eksikleri vardı şimdi nasıl bilmiyorum ama çok farklı olacağını da sanmıyorum. Oyun bir kere çöp değil. Potansiyeli yüksek ama kullanmayı becermişler mi? Sanmam. Diplomasiye dair hiçbir şey yok oyunda. Warband'in yüzde 10'u bile yok. Oyun mantığı şu: İmparatorluğa gir, imparatorluğu terk et, herkes düşman olsun. İlişkinin 30-40 olduğu lordlar gelmezken, -50lerdeki lord gelsin, gitmesin diye ona kale ver şehir ver, kaleyi şehri alıp gitsin, sinirlen kellesini uçur, herkesle -99 ol, 3-5 lordla tüm şehirleri almaya çalış, başarırsan imparatorluk lordları sana gelir, başaramazsan tez vakte ...
 
Bence buna farkli bir isim bulmalari lazim. Erken erisim bitti bitecek ama oynanabilir demek. MB Bannerlord eperken erisim olmus. Hikaye yok, sadece sandbox savas Simulator'ü. Bu da eski oyunlarinin daha iyi grafikli hali oluyor. Tabii hikayesiz bir sekilde. Bu oyunun adam olmasi için erken erisimden bir 5 sene cikmamasi ve o sirada da bolca guncelleme almasi gerek ki elde avucta bir şey olsun. Birazcik BeamNG.drive'a benziyor. Fizik var, araba var, gidiyorsun oyle bos bos. Kim der ki bu bir araba yarisidir? MB'de o misal. Ya oyun buglardan arinip bu halde kalacak, %70 oyle olacak ya da dusuk ihtimal oyuna boyut atlatacaklar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllarca crack ile oynamıştım ve sonra destek amacıyla satın aldım. Bannerlord çok gecikti, biz grafik istemiyorduk ki, anlamadım. Bu oyun bizi mekaniği ile ve benzersizliği ile büyülemişti, TaleWorlds bence yanlış bir yol izledi. Grafik gelişimi en son iş olmalıydı. Biz CO-OP tarzı yenilikler hayal ettik. Ticaretin ve mesleklerin daha işlevsel olmasını düşündük ama sorun yok. Artık ben EVE Online oynuyorum :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sitenin newsfeedleri niye sürekli Bannerlord kötüleyen konularla geliyor karşıma? Kardeşim biraz pozitif ayrımcı olun şu Türk yapımlarına karşı bomboş yorumlarla sürekli kötülemeye çalışıyor aynı tipler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı