Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 9 Ağustos 2023 #1 Merhabalar, Bannerlord'da adamlar uzaktayken pixel pixel gözüküyorlar. Yanıma gelince düzeliyorlar. Grafiklerin hepsi çok yüksekte. Ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz?
Merhabalar, Bannerlord'da adamlar uzaktayken pixel pixel gözüküyorlar. Yanıma gelince düzeliyorlar. Grafiklerin hepsi çok yüksekte. Ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz?
Çözüm Jules 9 Ağustos 2023 Erkan Skywalker dedi: Evet kalitede. Genişletmek için tıkla... Kapatıp dener misin? Bannerlord'da DLSS çok kötü çalışıyor.
Erkan Skywalker dedi: Evet kalitede. Genişletmek için tıkla... Kapatıp dener misin? Bannerlord'da DLSS çok kötü çalışıyor.
47rapflexx Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 615 Çözümler 5 9 Ağustos 2023 #2 Grafik ayarlarınızı SS alıp atabilir misiniz hocam?
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 9 Ağustos 2023 #3 47rapflexx dedi: Grafik ayarlarınızı SS alıp atabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Atayım hemen.
47rapflexx dedi: Grafik ayarlarınızı SS alıp atabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Atayım hemen.
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 610 Çözümler 18 9 Ağustos 2023 #4 Erkan Skywalker dedi: Atayım hemen. Eki Görüntüle 1896336 Genişletmek için tıkla... DLSS açık mı?
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 9 Ağustos 2023 #5 Jules dedi: DLSS açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet kalitede.
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 610 Çözümler 18 9 Ağustos 2023 #6 Erkan Skywalker dedi: Evet kalitede. Genişletmek için tıkla... Kapatıp dener misin? Bannerlord'da DLSS çok kötü çalışıyor. Çözüm
Erkan Skywalker dedi: Evet kalitede. Genişletmek için tıkla... Kapatıp dener misin? Bannerlord'da DLSS çok kötü çalışıyor.
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 9 Ağustos 2023 #7 Jules dedi: Kapatıp dener misin? Bannerlord'da DLSS çok kötü çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyim. Jules dedi: Kapatıp dener misin? Bannerlord'da DLSS çok kötü çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Evet o bulanıklık gitti teşekkürler. Sadece biraz FPS'i düşük hareket ediyorlar. Onu nasıl çözebilirim? Son düzenleme: 9 Ağustos 2023
Jules dedi: Kapatıp dener misin? Bannerlord'da DLSS çok kötü çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyim. Jules dedi: Kapatıp dener misin? Bannerlord'da DLSS çok kötü çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Evet o bulanıklık gitti teşekkürler. Sadece biraz FPS'i düşük hareket ediyorlar. Onu nasıl çözebilirim?
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 610 Çözümler 18 9 Ağustos 2023 #8 Erkan Skywalker dedi: Tamam deneyim. Evet o bulanıklık gitti teşekkürler. Sadece biraz FPS'i düşük hareket ediyorlar. Onu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam DLSS kapayınca öyle oluyor, kendimden biliyorum. Bir çözümü yok. Oynayınca göz alışıyor.
Erkan Skywalker dedi: Tamam deneyim. Evet o bulanıklık gitti teşekkürler. Sadece biraz FPS'i düşük hareket ediyorlar. Onu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam DLSS kapayınca öyle oluyor, kendimden biliyorum. Bir çözümü yok. Oynayınca göz alışıyor.
Glorious1 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #9 Driverları güncellemeyi deneyiniz HTML:Panoya kopyala <div style="background:#000000"> erak2500 </div> hocam. Pardon hocam çözülmüş, görmemişim hocam. @Glorious1 Ag ne gadanda mallaştım bugün laa?
Driverları güncellemeyi deneyiniz HTML:Panoya kopyala <div style="background:#000000"> erak2500 </div> hocam. Pardon hocam çözülmüş, görmemişim hocam. @Glorious1 Ag ne gadanda mallaştım bugün laa?