Bannerlord hakkındaki eleştirileriniz

Eğer osmanlı modu gelirse gümbür gümbür vallaha. Warband'da sadece 156 saat yedim o modda gerçekten süper. Binlerce saat harcayan var.

Ben Warband'da başta beyinsizlik yapıp hile kullandım 20 saat oynayınca inanılmaz sıkıcı geldi.

Mount and Blade serisinin en yeni oyunu olan Bannerlord hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce iyi ve kötü yönleri neler?
İyi yönü: Oradaki savaş atmosferini bana yaşatması. Kötü yönü: Oyunun şehirlerinde canlılığın olmaması ve karakterlerin genel olarak bir kalıp halinde konuşuyor olması beni biraz sıkıyor.

Lordlar benim krallığımı kullanarak savaş yapıyorlar ama bana hiç komisyon gelmiyor. Bana gelmiyorsa devlet hazinesinin olması lazım, herkesin aldığı cebine çok saçma.
Kralın emir verme yetkisinin bolca olması lazım.
Lordlar kendi kafasına göre ordu kuruyor her istediği yeri işgal etmeye çalışıyor, benim emirime göre hareket etmeleri lazım.
Telefon olmadığı için nasıl emirler iletecek derseniz, ya ben yüz yüze konuşacağım ya da arada bir haberci tutup onunla emiri göndereceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı