Bannerlord nasıldır?

Ha, birde oyun 8 yıldır geliştiriliyor ama erken erişimde çıkıyor bu nasıl bir başarısızlık..
Kardeşim bu Rockstar mı Ubisoft mu, başarısızlık diyorsun bir de türkler oyun yapmıyor diye ağlarsın.
Oyun aynı. Eski sürümlerinin hepsi ile aynı. Krallık kur savaş, savaş, savaş kale ele geçir. Hep aynı olaylar. Lord falan çekeyim diyorsun çeşitlilik yok dükkan al, kervan kur hep aynı. Diplomasisi çöp yani iyi olan tarafı çok az belki erken erişimden sonra varyasyon falan getirirlerde oynarız.
Oyunun olayı o ve oyunun fanları onu seviyor.
Bizde anlamadık şu laf ettiğimiz ubisofta versen 8 yılda 10 oyun yaparlardı be.
İroniyse komik değilse daha komik🤣.

Çalışanların yabancı olması pek birşey ifade etmiyor projelerin sahibi 3 Türk kardeşe ait.
Türk oyunculardan ümidi kesmemeleri 2000'li yıllarda korsanın en yüksek seviyede olmasına rağmen..
ABD başkanı Türk seçilse, ABD Türk devleti mi oluyor Allah aşkına? Crytek sahibi Türk olsa da elemanlar Alman'dır, Crytek de alman firmasıdır, net.

Demek istediğimi anlamadınız sanırım, en garip olanı da oyun firmasıyla devlet yönetimininden örnek vermeniz. Projenin sahibi Türk diyorum?
Alakasız olan bir konunun sizin fikrinizle uyuşması ve alakasız fikrin sizin fikrinizin mantıksızlığını kanıtlaması daha vahim zaten. Proje sahibi Türk olunca şirket Türk şirketi mi oluyor? Hem de Alman çalışanlar çoğunluktayken...

Kardeşim bu Rockstar mı Ubisoft mu, başarısızlık diyorsun bir de türkler oyun yapmıyor diye ağlarsın.

Oyunun olayı o ve oyunun fanları onu seviyor.

İroniyse komik değilse daha komik🤣.
Ben Türkler oyun yapmıyor diye ağlamam. Oyun yapacaksan hakkıyla yapacaksın bahanelerin ardına sığınmanın manası yok. Oyunu sadece Mount&Blade fanları oynamıyor. Zaten TaleWorlds'ten dünya markası olan Ubisoft, Rockstar oyunları beklemiyoruz.

GeForce Now'dan baktım oyuna, (internetim gayet iyi donmadan oynuyorum) hızlı savaş attım falan. Oyunu zerre beğenmedim. Warband'ın Remastered hali gibi olmuş sadece grafik yenilenmesi gelmiş gibi. Hikayeye başlarsam sarar mı oyuna ağır eleştiriler var çünkü. Eski oyunlarındaki gibi at sürüp kafa kesiyoruz Bannerlord oynayacağıma Warband modları oynarım daha iyi gibisinden düşündüm.
Eski oyundan pek bir farkı yok mantık aynı, vuruş hisleri, mantalite, vesaire. Sadece yeni ticaret sistemi çok hoş olmuş diye düşünüyorum kervan falan ayarlamak, sadece ticaret ile geçinmek, tüccar olmak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı