Bannerlord'da Mahkumlar Ne İşe Yarıyor?

Makaleler
24
Yer
İstanbul
Savaş sonrası aldığımız mahkumları yanımızda mı tutmalıyız? Tutarsak bize faydası ne oluyor? Kaleye bağışlarsak sanırım nüfuz olarak dönüyordu bize. Bu arkadaşlar savaşa giriyor mu?

Oyunu genel anlamda çözebilsem de burayı anlamadım.

Orduma katılmadan önce sadece boş boş gezdirmiş oluyorum o zaman. Faydaları yok.
Aynen. Ben genelde satmayı tercih ediyorum. Şahsen ordumun düzenine çok önem veririm. Kolay kolay başka ulustan asker almam. Hele haydut falan asla.
Aynen. Adamlar 2 günde kaçıyor zindandan. Saçmalık.
B**unu çıkartmışlar. Savaştan çıktım, doğrudan şehre geldim. Handa bi' baktım yok adam.

Son düzenleme:
Aynen. Ben genelde satmayı tercih ediyorum. Şahsen ordumun düzenine çok önem veririm. Kolay kolay başka ulustan asker almam. Hele haydut falan asla.

B**unu çıkartmışlar. Savaştan çıktım, doğrudan şehre geldim. Handa bi' baktım yok adam.
Aynen öyle. 100 ordusu olan lordu kesip,esirr alıyorum; bi' bakıyorum 2 gün sonra 100 kişiyle tekrar saldırıyor. Saçmalık resmen.

Atlı ve leveli yüksek olan birlikleri tut diğerlerini senin krallığındaki lord şehirlerinden birine zindana bağışla.Bazı mahkumlar soyguncu akıncı gibi olanlar disiplin istiyor onuda liderlikte var onu kas.Yani boşa gezdirmiyorsun hazır leveli kasılmış orduna asker alıyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı