Bannerlord'da ne yapılabilir?

Blancaa

Centipat
Daha fazla  
Bannerlord'a yeni başlamış birisi olarak ne yapacağımı bilmiyorum. Batanya'ya katıldım ama bir süre sonra tıkanmış hissettim. Lageta bana verildi ve daha ne yapacağımı bilemiyorum. Önerileriniz var mı bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
Demircilik yaparak para kazan, kazandığın para ile etraftan batanya gençleri topla (fian okçuları için) imparatorluktan da vigla acrmileri topla . Daha sonra yeteneklerden yere atılan itemler exp kazandırır yeteneği açıksa (silah ve zirh ayrı ayrı) şehirlerden item al yere at yaparak askerleri max seviyeye getir ve büyük savaşlara gir. Ben bunu çok severek yapıyordum. Daha sonrasında sadece kuzait kağan muhafızı ve elit katafrakt atlıları ile bulir ordu kurdum yenilmez bir şey.

Bu kurduğun acımasız ordu ile krallığına ait savaşa giren ordulara destek olarak her yeri fethedebilirsin

Bannerlord'a yeni başlamış birisi olarak ne yapacağımı bilmiyorum. Batanya'ya katıldım ama bir süre sonra tıkanmış hissettim. Lageta bana verildi ve daha ne yapacağımı bilemiyorum. Önerileriniz var mı bana?
Çok oynamadım ama ben bol bol turnuvalara katıldım, yan görev yaptım, çapulcu avlayıp çıkan eşyaları sattım yani yavaş yavaş kulüp puanı arttırıp bir devletin himayesinde lord olmuştum. Bir dene istersen, güzel bir deneyimdi bana kalırsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı