Kırılması çok vahim tabii. Ama 150 liradan çıkarılması yanlış bence. Max 100 lira etmeli benim görüşüm. Witcher 3 22 lira şu an indirimde.
Hocam evet öyle yeni çıktı, ama nba 2k20 80 liraydı bugüne kadar, indirimliydi ve 30 mart sondu sanırım. 200 liram olsa, nba 2k20 satın alırdım ama zevk meselesi tabii bu.Bencede ama Witcher 3 eskidi ucuzladi Bannerlord'da eskiyince o fiyatlara düşer. Bence fiyati gayet makul güzel oyun sonuçta diger ülkelerde 60dolar.
PC, PS4 ve XBOX ONE platformlarında oynanabilecek olan “The Witcher 3” için tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı; PC için 69TL, PS4 ve XBOX ONE için ise 199TL olarak belirlendi. 4 Aralık 2014 tarihinde yazılmış.O değil de, bu oyunu Türkiye fiyatlandırmasına rağmen korsan oynayacak varsa diyecek bir şey yok.
@emres01
Witcher 3 çıkalı 5 sene oldu. İlk çıktığında satılan fiyata bakmak lazım.
2014 dolar kuru 2.18/ 2020 dolar kuru 6.50. Her ne kadar steam 1.5₺ den hesaplasa da bazı firmalar güncel kuru aliyor. Güncel kur ile 205 lira yapıyor.PC, PS4 ve XBOX ONE platformlarında oynanabilecek olan “The Witcher 3” için tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı; PC için 69TL, PS4 ve XBOX ONE için ise 199TL olarak belirlendi. 4 Aralık 2014 tarihinde yazılmış.
O zaman steam dolar kuru 1.60 TL olması lazım şu an daha yüksek. Yani tam hesaplama yapmak zor fakat bence fiyatı 100-150 TL arası olması ideal seviyede.PC, PS4 ve XBOX ONE platformlarında oynanabilecek olan “The Witcher 3” için tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı; PC için 69TL, PS4 ve XBOX ONE için ise 199TL olarak belirlendi. 4 Aralık 2014 tarihinde yazılmış.
The Witcher 3, Türkiye için özel fiyatla çıkmıştı diye hatırlıyorum.2014 dolar kuru 2.18/ 2020 dolar kuru 6.50. Her ne kadar steam 1.5₺ den hesaplasa da bazı firmalar güncel kuru aliyor. Güncel kur ile 205 lira yapıyor.
Bannerlord'da özel fiyat ile çıktı. Bazı firmalar gibi güncel kur ile koysaydi bu fiyatı mum ile arardık.The Witcher 3, Türkiye için özel fiyatla çıkmıştı diye hatırlıyorum.
Half-Life Alyx, 60 dolar ile piyasaya çıktı ama Türkiye fiyatı 92 TLBannerlord'da özel fiyat ile çıktı. Bazı firmalar gibi güncel kur ile koysaydi bu fiyatı mum ile arardık
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.