Barracuda X kulaklık için Type-C dongle takıldığında sürekli aygıt bağlanma sesi geliyor

Saturnn35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Barracuda X (2022) dongle girişi Type-C ve Monster laptopumun arkasında Type-C girişim var. Dongle'ı taktığımda sürekli bağlanma sesi geliyor. Aygıt yöneticisine girdiğimde 1-1.5 saniyede bir yenileniyor. Ses aygıtlarına baktığımda kulaklığı göremiyorum. Dongle'ı dönüştürücü ile normal USB'ye bağlayınca sorunsuz çalışıyor. Arka girişteki Type-C girişimin sorunu nedir sizce, nasıl çözebilirim?

Merhaba. Barracuda X 2022 kulaklığı yeni aldım. Bilgisayarımın USB-C girişine bu dongle taktığımda senin belirttiğin sürekli USB bağlantı sesi geliyor buga girmiş gibi USB bağlantı yerinde yarım saniyelik aygıt görünüp geri kayboluyor sürekli bağlanmayı deniyor PC, ama sanki temassızlık varmış gibi bağlanmıyor bir türlü. İphonemi aynı USB-C ile kullanıyorum içindeki verileri görebiliyorum ve şarj bile oluyor. Bu kronik bir dongle sorunu mudur? Lütfen acil cevap verir misiniz arkadaşlar.

Merhaba. Barracuda X 2022 kulaklığı yeni aldım. Bilgisayarımın USB-C girişine bu dongle taktığımda senin belirttiğin sürekli USB bağlantı sesi geliyor buga girmiş gibi USB bağlantı yerinde yarım saniyelik aygıt görünüp geri kayboluyor sürekli bağlanmayı deniyor PC, ama sanki temassızlık varmış gibi bağlanmıyor bir türlü. İphonemi aynı USB-C ile kullanıyorum içindeki verileri görebiliyorum ve şarj bile oluyor. Bu kronik bir dongle sorunu mudur? Lütfen acil cevap verir misiniz arkadaşlar.
Bende de aynı sorun vardı. Destek ile uzun süre yazıştım fakat bir çözüm bulunamadı. Herhalde type-c girişlerimiz dongle i destekmiyor olabilir. yanında gelen dönüştürücü ile kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı