Bas gitar önerisi

345957

Hectopat
İyi sosyaller, çalmasını vs. tam olarak bilmiyorum fakat bas gitara karşı büyük bir hevesim var ve öğreneceğime çok eminim, arkadaşım.
Bu gitarı önerdi, bütçe 18 bin TL civarında. Maneskin, jazz rock, jazz, rock tarzı türler için istiyorum. Gördüğüm linkteki amfi pek kaliteli gelmedi, tam anlamadığım ve ilk bas gitarım olacağı için buraya danışmak istedim. Sorularınızı memnuniyetle cevaplarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller, çalmasını vs. tam olarak bilmiyorum fakat bas gitara karşı büyük bir hevesim var ve öğreneceğime çok eminim, arkadaşım.
Bu gitarı önerdi, bütçe 18 bin TL civarında. Maneskin, jazz rock, jazz, rock tarzı türler için istiyorum. Gördüğüm linkteki amfi pek kaliteli gelmedi, tam anlamadığım ve ilk bas gitarım olacağı için buraya danışmak istedim. Sorularınızı memnuniyetle cevaplarım.
Fiyat çok fazla, Atnı bass gitarı ikinci el 3-5bin aralığında bulursunuz.
10w amfi denmiş. Amfinin ne olduğu belli değil. Onun için de ikinci el bakın. Şu dönemde Sıfır ekipman almak hiç manıklı değil.

Henüz satın almadıysanız bass için Cort Action pj öneririm. Kalan parayla da doremusic vb. düzgün enstrüman mağazalarından kaliteli bir amfi alırsanız hiçbir sorunla karşılaşmazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı