Başa darbe alınmış gibi hissettiren baş ağrısı

Makaleler
1
Yer
Tomağın Kahve
Daha fazla  
Başıma bir darbe almadım, susuzluk-vitaminsizlik gibi bir derdim yok ve hatta en az beş yıldır hiç başım ağrımamıştı. Şu an ise iki günüdür başımın yalnızca sol kısmı ağrıyor, lakin sürekli değil beş dakikada bir büyük bir acı/ağrı hissetmem şeklinde oluyor ve ardından bu acı kısa sürede geçiyor. Onun dışında sanki başıma darbe almışım da morarmış gibi başımın ağrıyan yerlerine dokunduğumda acı hissediyorum, lakin dediğim gibi başıma asla bir darbe almadım.
İnternette araştırdım ancak pek faydalı bir bilgi bulamadım. Bu durumu tecrübe eden arkadaşlar olduysa beni bilgilendirmelerini rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende de aynı şey olmuştu darbe almadım sanıyordum ama gece kafayı duvara gömmüşüm, ailem farkında ama ben değildim sabah öğrendim başımda çok ağrıyordu.
Büyük büyük geçmiş olsun hocam :- ) Ben de sizin gibi duvarın dibinde yatıyorum. Başımı mı vurdum acaba diye sürekli düşünüp duruyorum. Lakin kafamda morluk, şişlik vs. olmadığı için asla emin olamıyorum. Uyandığım da baş ağrım da yoktu, gün içinde başladı ve hatta bu konuyu açtığım sıralarda ağrı; başımdan, boynuma da yayıldı. Oradan şuan omuzlarıma yayılıyor, vücudumu tavaf etmeye başladı.

Büyük büyük geçmiş olsun hocam :- ) Ben de sizin gibi duvarın dibinde yatıyorum. Başımı mı vurdum acaba diye sürekli düşünüp duruyorum. Lakin kafamda morluk, şişlik vs. olmadığı için asla emin olamıyorum. Uyandığım da baş ağrım da yoktu, gün içinde başladı ve hatta bu konuyu açtığım sıralarda ağrı; başımdan, boynuma da yayıldı. Oradan şuan omuzlarıma yayılıyor, vücudumu tavaf etmeye başladı.
Geçmiş olsun hocam :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı