[Başarılı] MSI GE60 2PC 811TR Yosemite 10.10.3 & Windows 8.1 Kurulumu

Hocam birde harddiskten boatl

Bir problem daha yasiyorum bidaha clover bootloader harfiyen yaptim ama genede usb yi cikarinca boot etmiyor.Nerde yanlis yada eksik olabilir ?

clover boatloader dan sonra usb den yuklenen EFI dosyasina rehberdeki adimlari yapicaz degilmi .Ben bi yandan video bi yandan bura gidiyorum kafam karisti .Sonra ekran karti icin ID falan girmek gerekli mi ?

@montezuma ilgin icin gercekten tesekkur ediyorum.Su kisim bende mi farkli soylerseniz mutlu olucam.
  • EFI / CLOVER / DRIVERS
    HDD / CLOVER / DRIVERS içine kopyala
burda benim efi dosyasinin icnde drivers-off,drivers32,driversUEFI,drivers64 dosyalari var .burda sistem 64 bit oldugu icin drivers64UEFi yimi kopyaliycam sadece.

Kurulumu yapabildiniz mi ? Bugun işyerinde denetleme vardı yoğun mesaimden dolayı bakamadım?

Kurulumu yaptim kulaklikta calisti .Ama ekran kartini calistiramadim .Ekran karti ile ilgili linkte anlamadigim bisey var clover a nasil kod giricez .Sanirim onu anladimda oda calisacak. Ilgin icin tesekkurler hocam.

Kurulumu yaptim kulaklikta calisti .Ama ekran kartini calistiramadim .Ekran karti ile ilgili linkte anlamadigim bisey var clover a nasil kod giricez .Sanirim onu anladimda oda calisacak. Ilgin icin tesekkurler hocam.
Ekran kartı ile ilgili linkte aynı soruyu bende sormuştum diğer sayfalara geçerseniz soruma cevap olarak bir resim şeklinde anlatılmış.. Kulaklık girişine gelince hengi ses sürücüsünü yüklediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…