[Başarılı] MSI GE60 2PC 811TR Yosemite 10.10.3 & Windows 8.1 Kurulumu

Sanirim tesadufi buldum .ekran dondu bende format attim bidaha tekrardanda bulamadim o surucuyu .ayrica ekran kartini yukleyemedim .surda takiliyorum

1. Yukarıdaki gibi FakePCIID kurulumunu yapın.
  2. Sonra ayrıca Clover içine ya da DSDT içine, cıhazınızın FakeID'sini ve Platform-ID'sini entegre edin.
sonra kod yazma burdan sonrasini yapamiyorum.

teamveaver yükleyin yardım edeyim isterseniz?

İyi olacak aslında. Ama akşam 6' dan sonra olabilir. Sizde müsaitseniz yada 6'dan sonra ne zaman müsait olursanız yapabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
olur sıkıntı değil sen müsait olduğunda yazarsın.

@aslanhack Hocam 1 gün engel yemişim. Dün sana ulaşamadım .Ben bugün müsaitim. Sende müsait isen şu teamviewer olayını gerçekleştirebiliriz.

ıd ve şifreyi yolla pm at bakalım..

fb.com/aslanhack buradan bana ulaşabilirsin.

Merhaba.Güzel bir paylaşım olmuş.bende autocad kullanıcısıyım.mac işletim sistemini dennemek istiyorum laptop pc. de.bununla ilgili pek bir bilgim yok. yardımcı olabilirmisn ?Asus x552l modeli.intel i5 4210u,6gb ram 750 gb hdd...

Şöyle diyeyim Mac Os X işletim sisteminin yüklenmesi hakkında zaten bu sitede bir çok modele veya sürüme göre anlatımları videolu bir şekilde mevcut.. İlk atapta bazı terimlere yabancılık çekmek de gayet normal.. Ben şahsen kendi bilgisayarıma nasıl kururum? sorusunu kendime yönelterek kurulumu yaptığım için her donamım için nasıl yapılır bilemiyorum. Yinede yer yer yardımcı olabileceğim birşey olursa yardımcı olurum..

sayfada paylasılan RAW imajı veya DMG imajı dosyalarını indirirsem usb yazıdrılıp kurulum yapabilir miyim ?

bazı ufak tefek hatalar ile karşılaşırsan da çözüm odaklı siteden çeşitli yardımlar alabilirsin.. Kuruluma geçmeden önce referans videolarını izlemeni tavsiye ederim. Referans Kurulum & Video

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…