Başarılı Virüs Programı Tavsiyesi

Kraken06

Hectopat
Katılım
8 Ağustos 2014
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
En başarılı virüs programı hangisidir? PC güvenli kullanmak için. Orjinal kullanmassak ne olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Orjinal kullanmak zorundasın.
  2. Kaspersky başarılıdır. Ücretsizlerde ise AVG veya 360 Security.
  3. Önüne geleni 'neks neks neks' kurmazsan virüs girmesi çok düşük ihtimaldir.

Zaten antivürüs sistemi yorar. Tavsiyem W 8.1 kullanıp güncellemeleri yapman. XP kullanıp 10 tane antivirüs yükleyerek de olmaz ;)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En başarılı virüs programı insanın kendisidir. Nereye tıklayacağını, neyi indirip indirmeyeceğini bilmezsen yani kısacası bilinçli kullanıcı olmazsan sisteme virüs girmesi kaçınılmaz olur. Ücretli istiyorsan kesinlikle Kaspersky 2015'i tavsiye ederim. Ücretsiz istiyorsan bu makaleyi inceleyebilirsin:

PC İçin En İyi Ücretsiz Antivirüs Yazılımları - Technopat
 
McAfee Total Security 2015 kullandım, Fiele Shedder, Cleaner, Kilitli Kasa gibi güzel özellikleride var. Antivurus olarak piyasada ücretsiz versiyonu olan birçok firma mevcut yanımıyorsam internet security olarakda Comodo'nun ücretsiz sürümü var. Kendin ücretsizleri kombine edebilirsin. Bir başka seçenek olarak www.360totalsecurity.com: 360 Total Security | PC için Ücretsiz Antivirüs Yazılımını İndirin totalsecurity var tamamen ücretsiz kullandım ama ne kadar iyi yorum yapamam.
 
Bence Norton. Kaspersky bilgisayarı normalden biraz fazla yoruyor gibi şeyler duymuştum. Şahsen önerim Norton. Ücretsiz kullanmak istersen kendi sitelerinde 30 günlük deneme sürümleri mevcut. Oradan ücretsiz edinebilirsin.
 
Kaspersky mi ?
Norton mu?

En ucuz nerden satin alinabilir?
PCMAG'a göre Norton'un firewall'ı 5 yıldız yani tam puan almış. Kaspersky'ın firewall'ı 4 yıldız almış, Performansda iki üründe 4 yıldız almış, Antispamda iki üründe 4 yıldız almış, Antivirüs'de ise Kaspersky 4,5 yıldız alırken Norton 4 yıldız almış. Yani PCMAG'a göre Antivirüs'de Kaspersky, Firewall'da Norton önde.
İki ürününde 2015 sürümlerini kullanıyorum bana göre Norton Security harika bir program olmuş. Symantec bu işi biliyor.
Antivirüs alınıcaksa kendi sitesinden veya Teknosa, Gold gibi yerlerden alınmalı çünkü antivirüs lisansında bir sorun çıkarsa teknik destek fatura ve lisans anahtarının bulunduğu kartın fotoğraflarını isteyebiliyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı