Basen bölgesindeki yağlar nasıl eritilir?

pelkass

Centipat
Katılım
6 Ekim 2022
Mesajlar
71
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Boyum 163, kilom 60, yaşım 15. 6 ay içinde 15 kilo verdim. Vücudumun neredeyse her yerinden istediğim oranda yağ yaktım ama basen bölgesi nerede hiç erimedi. Diğer bölgelerim 3 yaktiysa basen bölgesi 1 anca yakmıştır. Aradaki bağıntı bu yani bunun sebebi nedir? Durumu tersine çevirmek için bana ne önerirsiniz?
 
Bölgesel yağ yakımı pek de mümkün değil. Ege fitnessin dediğine göre hedeflediğin yeri çalıştıktan sonra 30 dakika kısa yürüyüş yaparsan hedeflediğin bölgedeki yağ yakımına yardımcı olabiliyormuş. Ayrıca Dr. Güray Aydın'ın dediğine göre de basen yağları erkeklerde biaz östrojenik.Faydasını görür müsün bilmiyorum ama testosteronunu yüksek tutmaya çalışırsan yine yardımı dokunabilir.
 
Bölgesel yağ yakımı pek de mümkün değil. Ege fitnessin dediğine göre hedeflediğin yeri çalıştıktan sonra 30 dakika kısa yürüyüş yaparsan hedeflediğin bölgedeki yağ yakımına yardımcı olabiliyormuş. Ayrıca dr. Güray aydın'ın dediğine göre de basen yağları erkeklerde biaz östrojenik. Faydasını görür müsün bilmiyorum ama testosteronunu yüksek tutmaya çalışırsan yine yardımı dokunabilir.

Hormon testi yaptırdım aslında afp biraz yüksek çıktı ama genel olarak östrojen oranı optimum düzeyde çıktı küçüklükten beri kiloluydum bence bundan sebeptir yardımın için teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı