Baseus SW Motion Gamepad İncelemesi

X, Y, B, A tuşları da hafif sertti ama kullandıkça yumuşadı. Yön tuşlarının yapısı biraz farklı, gamepad transparan zaten iç yapıyı görebiliyoruz, yumuşar mı hiç bilmiyorum. Yanlış yönlendirmek istemem. Eğer analog tuşu ile oynarım derseniz rahatça alabilirsiniz.

Hocam sormayı unutmuşum. Cihazda titreşim mevcut değil mi?

Yarış oyunlarında etkileyeceğini düşünüyorum, sonuçta kademeli gaz vermek ayrı bir zevk. Tek tuş olması bana göre bir dezavantaj.

Son olarak size şöyle sorayım. Kademeli ve kablolu bir ürün mü? Yoksa baseus mu? PC ve Android'de kullanacağım. Bu arada bu tek tuşlu olması mesela GTA 5 oynarken arabayı sürerken hep Full hız gidecek değil mi? Hız ayarı veremeyeceğim yani? @sp33d hocam?

Son düzenleme:
Evet, klavyedeki gibi olacak tam gaz vereceksiniz. Android'de de kullanacaksanız Baseus'u öneririm çünkü tam uyumlu mobil cihazlarla.

Evet, klavyedeki gibi olacak tam gaz vereceksiniz. Android'de de kullanacaksanız Baseus'u öneririm çünkü tam uyumlu mobil cihazlarla.

Her şey için çok teşekkürler hocam. Şu klavyedeki gibi tam gaz vermeseydi direk alırdım ama oyumu Gamesir t4W'dan yana kullandım. Çin'den aldım gelmesini bekliyorum. Size çok teşekkür ederim. Aklımdaki tüm soruları cevapladığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…