Başıma gelen olay ve hayatımı kurtaran program

Arkadaşlar dün bilgisayarımın yedek olarak kullandığım 1TB diskini bolumlemeleri kurcalarken uçurdum. İçinde 15 yila yakın dosyalarım programlarım iş evraklarım, fotoğraflarım olmak üzere 600GB yakın veri vardı.
Çesitli programlar denedim ama kurtarılan her dosya sakat cıktı yani açılmıyordu en son Recovery MY files adlı uygulamayı inceledim, denedim ve sabaha karşı 3.30 gibi tüm dosyalarımı kurtardı. Evet programı satın aldım bu arada veri kurtarma şirketleriyle görüştüm yüzlerce dolar cinsinden para havada uçuyordu.
O kadar ki firmaya teşekkür maili attım yani çok ilginçtir format atılmış üzerine dosyalar yazılmış diskten bile veriler kurtardı. Yazılım profesyonel sürümü satın aldım herkese tavsiye ediyorum.
Emin olun resmen hayatım kurtuldu.
recovery my files
Not: Reklam amacı yoktur tamamen bireysel mücadele üzerine açılmış ve işe yaradığı ispatlanmış programdır.

Son düzenleme:
Dostum dikkat et reklamdan dolayı 1 ay ceza alma. Başıma geldiği için söylüyorum :)

Bilmiyordum ama reklam değil amacım valla kaç gündür uğraşıyordum faydası olur diye yazdım. Saçlarım beyazladı.

Format atılmasına rağmen dosya mı kurtarıyor? Eyvah... 🤠

Aynen öyle bende inanmadım incelemelerini izledim yabancı forumları araştırdım hakikaten işini yaptı valla okadar mutluyum ki şu an herkese benden çay diyesim var. :)
3. denediğim programdan sonra umudum tükenmişti Free programlar da dahil. Yine başka bir paralı uygulama denedim hem de 1 ay için 50 dolar istediler.

Son düzenleme:
Bilmiyordum ama reklam değil amacım valla kaç gündür uğraşıyordum faydası olur diye yazdım. Saçlarım beyazladı.

Aynen öyle bende inanmadım incelemelerini izledim yabancı forumları araştırdım hakikaten işini yaptı valla okadar mutluyum ki şu an herkese benden çay diyesim var. :)
Internetiniz hızlıysa bulut candır :)

Kendi evinde küçük çapta bir dosya sunucusu kursan? RAID konfigurasyonu ile bence daha sağlam olur.

Aynen öyle yapacağım mimar olduğum için datalarim aşırı büyük Max Cad vs. derken bana bulut dayanmaz.
Benim de siber suçlardan mahkemem vardı harddiskimi aldılar 4 yıl önce indirdiğim korsan bir yazılıma kadar tespit ettiler. Yani her şey çıkar. :)

Onu diskin içini açıp yapabiliyorlar evet özel ekipman vs. daha önce şirket serveri için çalıştık oda başka bir macera bu bireysel çabam ve verileri kurtarmam üzerine açtım konuydu yani arkadaşlar hiçbir şey için pes etmeyin benden size abi kardeş tavsiyesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı