Başımın sol ön tarafı ağrıyor

Ramazan1250

Femtopat
Katılım
19 Nisan 2021
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kabul ediyorum neredeyse 7/18 (7 gün 18 saat) telefon, bilgisayara bakıyorum ve Brawl Stars oynarken çok kızıp biraz acıyana kadar alnıma vurduğum oluyor ve bunla birlikte LGS için günlük zor matematik soruları çözüyorum. (etkisi var mı bilmiyorum) bu durumlardan ya da hepsinden dolayı ağrıyor olabilir mi?

Bilgisayar durumu yıllardır aynı fakat bana telefon alındığından beri gece uyuyamıyor telefona bakıyorum.

Brawl Stars'ı bırakmamı önermeyiniz bırakamam ama vurmamaya dikkat ederim.

Ve bir şey fark ettim telefona bakarken daha çok ağrıyor.

Bu durum 3 4 gündür böyle tam nezamandır hatırlamıyorum.

Geceleri daha çok ağrıyor telefondan olabilir yani.

İnternetten araştırdım migren ağrısına uyuyordu ağrı ama sadece başımın üst sol kısmındaydı sebebi uykusuzluk diyordu sorun bu olabilir mi? Bazen saat 4 de uyuyup 8 de ders için kalkıyorum, en az 2 de uyuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hastalıkları internetten araştırmayın. Karnınız ağrır internetten bakarsınız kanser der. Uyuyun. Sabaha geçmez ise bir doktora gidersiniz. Gün içerisinde telefon ile geçirdiğiniz saati azaltmaya çalışın. En kötü ihtimal ile parlaklığı kısın veya ara vererek oynayın. Uykunuzu da eksik etmeyin.
 
Eski halimi gördüm resmen. 2 saatte bir 30 dakika dinlenme + düşük parlaklık ve Gece modu %30 oranında açık şekilde 1-1.5 metre mesafeden monitöre bak.. Sinirine ve stresine hakim ol yoksa ben gibi bedelini acı acı ödersin ilerde. 2 mesaj üstteki arkadaşa da katılıyorum. İnternetten bakınca yakalanmadığın hastalık kalmıyor.
 
Eski halimi gördüm resmen. 2 saatte bir 30 dakika dinlenme + düşük parlaklık ve gece modu %30 oranında açık şekilde 1-1.5 metre mesafeden monitöre bak. Sinirine ve stresine hakim ol yoksa ben gibi bedelini acı acı ödersin ileride. 2 mesaj üstteki arkadaşa da katılıyorum. İnternetten bakınca yakalanmadığın hastalık kalmıyor.

Bir ara gece modu açıyordum ayarlarla oynarken baglanıp açılmadı onun ardından bayağı bir süre geçti format attım düzelmiştir çok kurcalamadan açarım monitör büyük değil laptop ve zaten 1 1.5 metre uzaklıktan bakıyorum ama bazen yatakta yatarak bakarken laptopla yatağa sığmadığım için yakın bakıyorum 2 saatte 1 değil de 5 saatte bir yapabilirim ama deneyeçeğim 2 saatte bir mola yapmayı.
 

Geri
Yukarı