Başınıza gelmiş paranormal ya da korkunç bir olay geldi mi?

Anlat anlat merak ettim.

5-6 yaşındayım evde tek annem var o da uyuyor çizgi film açık evde geziyorum ve o gün benim doğum günümdü neyse. Yatağın üzerine çıktım orada duvar var o duvarın hemen arkasında evin çıkış kapısına bakıyor eğildim oraya bakmak için ve kafamı birisi tutu hareket edemedim kafamı oraya doğru çekiyordu ben hiçbir şekilde kontrol edemedim ve o duvarın arkasında yeşil sanki uzaylı gibi birisi vardı yüz yüze geldik sonra kafamı geri çekti o kadar korktum ki anlatamam nereye saklanacağımı bilemedim annemi uyandırdım ve oraya baktı hiç kimse yok dedi.

5-6 yaşındayım evde tek annem var o da uyuyor çizgi film açık evde geziyorum ve o gün benim doğum günümdü neyse. Yatağın üzerine çıktım orada duvar var o duvarın hemen arkasında evin çıkış kapısına bakıyor eğildim oraya bakmak için ve kafamı birisi tutu hareket edemedim kafamı oraya doğru çekiyordu ben hiçbir şekilde kontrol edemedim ve o duvarın arkasında yeşil sanki uzaylı gibi birisi vardı yüz yüze geldik sonra kafamı geri çekti o kadar korktum ki anlatamam nereye saklanacağımı bilemedim annemi uyandırdım ve oraya baktı hiç kimse yok dedi.
(Az önce yanlışlıkla hahaha attım)

Ona karabasan falan deniyor sanırım. Ben de küçükken yaşamıştım, 1 hafta boyunca yataktayken felçli gibi kalıyordum nefes bile alamıyordum bağırıyordum annem uyanmıyordu çığlık sesi duyuyordum sonra çığlık bitince ve ben düzelince anneme söylüyordum bir şey duymadım ben deyip yatıyordu.

Aga pardon ya :D şaka yapmak istemiştim neyse olm bune biçim ey ln.
(az önce yanlışlıkla hahaha attım)

Ona karabasan falan deniyor sanırım. Ben de küçükken yaşamıştım, 1 hafta boyunca yataktayken felçli gibi kalıyordum nefes bile alamıyordum bağırıyordum annem uyanmıyordu çığlık sesi duyuyordum sonra çığlık bitince ve ben düzelince anneme söylüyordum bir şey duymadım ben deyip yatıyordu.

Galiba euzu besmele çekmek lazımmış.

Gece eve dönerken 1 tane köpek beni mahalle boyunca kovalamıştı. O heyecanla bir koşuyorum özel harekat parkurunu 20 saniyede tamamlarım yani. Ve o köpek kuduz çıkmıştı. Çünkü ertesi gün bir yerde ölü buldum. Belediye ekipleri aldı götürdüler. Allah'tan ısırmadı kaçtım da.

Lise başlarında gördüğüm bir rüyada yatağımı odamın tavanının köşesinden izliyordum. Vücudum neredeydi var mıydı bilmiyorum o sırada ama yatağım boştu ve dağınıktı diye hatırlıyordum sabah uyandığımda. Ve küçüklüğümden beri rüyamda evin içinde gezen siyah silüetler görüyorum. Bunları kimseye anlatmadım bu kız delirmiş diye hoca hoca gezdiririler diye üşendim :) .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı