Aranızda inanmayanlar olabilir ama ben yine de başıma geleni anlatayım. 20-25 yıl kadar önceydi, anneme büyü yapılmıştı, büyü yüzünden bizde etkileniyorduk. Evde tüm aynalar kapalıydı. Bakınca arkamızda bir şey varmış gibi oluyordu. Başlarda anlamadım ben tabii korkuyordum sadece nedir nedendir bilmediğime geceleri falan da rahat uyuyamıyordum sürekli bir şeyler görür gibi olup ağlardım. Karanlıkta anlamsız cisimler görür gibi olurdum. Sonradan geçti her şey, tabii nasıl geçti ne oldu da geçti ben çok sonra öğrendim. O zamanlar çok ufağım diye bana söylememişler. Annemin bir arkadaşı annemin anlattıklarından sonra bu işleri bilen birini getirmiş anneme. Büyü yapıldığını evde kaç muska olduğunu yerlerini falan söylemiş kadın hep. Anne babam bulmuşlar sonra kadının dediği yerden onları. Kadın bozmuş falan artık o kısımları bilmiyorum. Sonra her şey geçti gitti. O zamanlar 9-10 yaşlarında olduğum için sadece aynalara bakamadığımı, geceleri uyumaya çalışırken bir şeyler görür gibi olup ağladığımı hatırlıyorum. Sanki odada benden başka biri varmış beni izliyormuş gibi hissederdim, ufak bir fenerim vardı elimden düşmezdi hiç. Uyurken sürekli odaya tutardım biri mi var diye. O kadının devreye girmesiyle geçti her şey. Ne biri var hissi ne aynaya bakamama ne de gece uyanma, korkular... G