N nealdenbiri Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Basit bir HTML kodu yazdım, bunu bir URL link ya da site, yani paylasilabilir bir baglantj yapmak istiyorum. GitHub'dan yapamadim, yani nasıl yapiliyor ya da başka basit yöntem bilen? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2024
Basit bir HTML kodu yazdım, bunu bir URL link ya da site, yani paylasilabilir bir baglantj yapmak istiyorum. GitHub'dan yapamadim, yani nasıl yapiliyor ya da başka basit yöntem bilen?
Barong Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 933 Çözümler 3 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 Domain satın almanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
K keremgencer Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 239 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 Netlify gibi sitelerde ücretsiz yayınlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.786 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #4 Domain satın almasına gerek yok. Ücretsiz yayınlayabileceğin platformlar var. Netlify, Firebase, Github pages gibi. Biraz araştırsan halledersin. Artı 0 Eksi
Domain satın almasına gerek yok. Ücretsiz yayınlayabileceğin platformlar var. Netlify, Firebase, Github pages gibi. Biraz araştırsan halledersin.