Başka illerden motor nasıl alınır?

Çok büyük firmalara değil de daha küçük esnaf tarzı firmalara giderseniz, mesela kişinin bir kamyoneti vardır, bu tarz taşıma işleri yapıyordur. Onunla pazarlık edersiniz, uygun bir şeyler ayarlarsınız.
Mantıklı olan bu ama Motoru hiç tanımadığımız bir kişiye teslim etmek biraz riskli gibi. Bu durumda ne yapabilirim?

Sıkıntılı iş valla ona vereceğiniz para yerine kendi iliniz veya çevre illerde bulabiliyorsanız oralardan bakın.

Şehrinizde bulunan otogara gidip dönüşte ve gidişte kullanacağınız otobüs firmasıyla önceden anlaşmayı deneyebilir veya benim yaptığım gibi dönerken hangi firma almayı kabul ediyorsa onunla yola çıkabilirsiniz ekstra ücret teklif edeceksiniz tabii.

Üsküdar'da tanıdğım arkadaş var özel aracı var , motor taşımacılığı yapıyor YOL MASRAFLARI + İşçilik ücreti kilometreye ve saate göre değişiyor düşünürsen mail adresi bırak bana ikinizi konuşturayım.

Üsküdar'da tanıdğım arkadaş var özel aracı var , motor taşımacılığı yapıyor YOL MASRAFLARI + İşçilik ücreti kilometreye ve saate göre değişiyor düşünürsen mail adresi bırak bana ikinizi konuşturayım.
İsteğim kriterde motorlara bakıyorum bulunca olabilir. Sadece alınca ne yapmam gerekenleri öğrenmek içindi.
Bunlar da olabilir ama daha riskli gibi.
Çok teşekkürler hocam riskli olmayan yolları deneyeceğiz inşAllah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı