Başkasının arabasına sürtmek

Emooom

Hectopat
Katılım
11 Aralık 2020
Mesajlar
1.031
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arabayı çıkarırken bir geri hamlesi yapayım dedim. Az mesafe vardı hill holder var zaten ama n ye almışım gaz veriyorum ileriye gidiyor. Baktım en son frene bastım zaten çok az mesafe vardı çok hafif sürttüm. Arabanın alt tampon ekinin ucu 5 cm filan çizilmiş, ne yapmalıyım? Arabanın sahibi ile de konuşmadım ama pek görünmeyen bir çizik. Yani arabanin en altındaki boya çizilmiş o da en alt kısmının. Sizce ne yapmalıyım kamera var istese bulur. Elimi sürdüğümde çizikleri hissedebiliyorum fakat küçük olduğu belli oluyor. Ben bile çizdiğim arabada şaka yapmıyorum 2 dakikadan fazla nereyi çizdiğimi aradım, hatta ilk çizmedim herhalde dedim. Şöyle diyeyim biraz anlayın annem için arabayı çıkarıyordum o ara oldu yoksa ben kullanmıyorum arabayı yollarda. Nedeni bence gayet belli bazı belgelerim eksik diyelim.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_1066.jpeg
    IMG_1066.jpeg
    54,7 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleyen: Moderatör:
Ahlak anlamında karşıdaki kişiye söylenmeli küçük bir şeyse zaten pek bir şey demez.
 
Hocam muhtemelen fark ederse herhalde kaldırıma falan sürttüm der araniz iyiyse soylemekte fayda var kötüyse hiç uğraşma.

Sitede çok tanıdığım var ama bu arabanın sahibini tanımıyorum belki sohbetim olmuştur ama yakınlığım olmadığı bir kesin. Ayrıca ehliyetsiz çarpmam da bence büyük bir sıkıntı.
 
Sitede çok tanıdığım var ama bu arabanın sahibini tanımıyorum belki sohbetim olmuştur ama yakınlığım olmadığı bir kesin. Ayrıca ehliyetsiz çarpmam da bence büyük bir sıkıntı.

Ehliyetsiz çarptıysan işin rengi değişir. Eğer araç sahibinin tanıdığıyla pek samimi değilseniz küçük ihtimal sıkıntı çıkarır.
 
Sıkıntı olmaz. Şimdi senin hiç mi ehliyetin yok? Babam yapmış falan dersin sıkıntı olmaz.
 
Sıkıntı olmaz. Şimdi senin hiç mi ehliyetin yok? Babam yapmış falan dersin sıkıntı olmaz.

Evet hocam olsa zaten gider söylerim neyse yaptırırım babamlarla.

Ya şimdi bizim arabaya da baktım araba siyah ve kirli ortalama olarak bende tampondan dokundurmuş olmam lazım ama yok hiçbir yerde tamponda çizik yok. Boyadan bahsetmiyorum bile. Ayrıca kaza esnasında bir ses geldi ama acaba balatalardan gelmiş olabilir mi araba kalkarken öyle sesler yapıyor frenle beraber kullanınca. Ayrıca çarptığım araç sedan yere yakın bizim araba bayağı büyük yüksek bir SUV. Çarpsam sizce de ilk far tarafına çarpmaz mıydım. Ki eğimli yolda üst taraftan gelerek çarpmış olmam lazım.

Arkadaşlar araba 2 3 kere gitti geldi açıkçası bende babamlara açıklayamadım iyi bir sitedeyim galiba kadın kullanıyor kaskosu vardır diye umuyorum yaptığımın doğru olmadığının farkındayım. Ancak site içinde çok çirkef insan var polise filan giderse ehliyet yok vs diye hem ehliyetten ceza yerim 14 bin lira bunu da açıkçası göze alamadım. Çizik dert edilecek bir çizik değil zaten dediğim gibi bende 2 dakika bakıp öyle anladım çizildiğini. Ve arabanın vitesine de aşırı tilt oldum r yerine n ye takınca kaçırdık işte yapacak bir şey yok. Ehliyetsiz boş yollarda sürmeye devam kendinize iyi bakın.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı