Başlangıç için amatör grafik tablet

  • Konuyu başlatan Fix3d
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 6B

Fix3d

Kilopat
Katılım
28 Şubat 2015
Mesajlar
501
Çözümler
1
Bugün arkadaşımla bu konuyu konuşuyorduk. A4'e falan çok güzel resim çiziyor arkadaşım. Amatör olarak bilgisayara bağlayabileceği bir grafik tablet deniyor galiba tam olarak bilmiyorum ama onlardan alabileceğini söyledim. Şahsen bende biraz merak saldım. Amatör başlangıç için uygun fiyatlı bir grafik tableti önerebilir misiniz? Bilgisayara bağlamak için kullanacağız. Pek bir bilgim yok ondan dolayı şöyle böyle diye soru sormayın amatörüz. :D
Bütçe soracak olursanız bir amatör için maximum 150-200 TL falan var aklımda. Hatta mümkünse 100 derdim de grafik tableti derken hıyar falan çıkmasın içinden. :D Piyasasını da pek bilmiyorum yanlışım varsa affola. Aydınlatın beni lütfen. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bulduğum en ucuzu bile 300 liradan başlıyor ama 150'ye grafik tablet kalemi var. Onu versek?:)
 
Belirttiğiniz özelliklerde ki cihazlar 300 TL'den başlıyor. Bütçenizi arttırıp, adam akıllı birşey almanız çok daha iyi olacaktır.
 
Sizin işinizi amatör olarak görür sanırım. Ben Türkiye içi ve kaliteli markalardan bakmıştım.
 
illa bir tablet şart diyorsanız wacom markasının giriş ürünlerine bakabilirsiniz. fakat herhangi bir bilgisayar tasarım programında çizim tecrübeniz ve bir temeliniz varsa bu tablet faydalı olur. yoksa bir kaç başarısız deneme ardından kenarıya koyulacak ve çöpe atılan bir paraya dönüşecektir. çünkü grafik tabletle çizim yapmak, tahmin edildiği gibi kalem ile kağıda çizim yapmak ile aynı şey değildir. alışmamış insanlar için arada çok fark vardır.
hiç tecrübesi olmayanlara tavsiyem mouse ile çalışmaları. zaman içerisinde tablet ihtiyacı kendiliğinden gelecektir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı