Başlangıç için cross motor önerisi

Genarr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 17 yaşındayım, cross model motor almak istiyorum. İlk motorum olacak, sorun cıkarsın istemem. Parca sorunu da cekmek istemem. Önerileriniz neler?

Benim gorusum cross motor ile baslamak mantikli degil bence. Ben bile cup motor ile başladım. Fren kabiliyeti vs. ogrenmek lazim, bisikletteki gibi olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anliyorum ama olay bos arazide oyle saga sola donup durmak degil. Ornegin yokus aşağı giderken toprak bir yerde nasıl on arka fren yapilmasi gerektigini ogrenmek, yoksa Allah korusun ciddi yaralanmalara, sakatliklara sebep olabilir.

Anliyorum ama olay bos arazide oyle saga sola donup durmak degil. Ornegin yokus aşağı giderken toprak bir yerde nasıl on arka fren yapilmasi gerektigini ogrenmek, yoksa Allah korusun ciddi yaralanmalara, sakatliklara sebep olabilir.

Şu an icin kullanacagım yer öyle bahsettiginiz gibi degil okula git gel yapacağım sağ olun düşünceleriniz icin.

Şu an icin kullanacagım yer öyle bahsettiginiz gibi degil okula git gel yapacağım sağ olun düşünceleriniz icin.

Ha anladim ama oyle yerler icinde cross motor mantikli degil ama gene de sen bilirsin. Mondial Drift L modelleri daha uygun olabilir sizin icin.

Benim gorusum cross motor ile baslamak mantikli degil bence. Ben bile cup motor ile başladım. Fren kabiliyeti vs. ogrenmek lazim, bisikletteki gibi olmuyor.
Cross daha iyi başlangıç için. Enduro/off-road tecrübesi olan motorsiklet kullanıcıları trafikte daha az kazaya karışıyorlarmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı