Başlangıç için elektrogitar önerisi

4rd4_00

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz üzere bir elektrogitar almak istiyorum. Elektrogitar fiyatlar hakkında pek fazla bir bilgim yok o yüzden bir bütçe belirtemeyeceğim ancak başlangıç için alacağım, bu nedenle yüksek bir model olmasına gerek yok. Gitarla birlikte bir de amfi önerisi yaparsanız iyi olur. Ayrıca sormak istediğim bir şey var. Onurart diye bir kanal gözüme çarptı ve bazı gitar seti incelemeleri yapıyor. O tarz amfili setler alınır mı sizce? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 😊

Başlıkta da gördüğünüz üzere bir elektrogitar almak istiyorum. Elektrogitar fiyatlar hakkında pek fazla bir bilgim yok o yüzden bir bütçe belirtemeyeceğim ancak başlangıç için alacağım, bu nedenle yüksek bir model olmasına gerek yok. Gitarla birlikte bir de amfi önerisi yaparsanız iyi olur. Ayrıca sormak istediğim bir şey var. Onurart diye bir kanal gözüme çarptı ve bazı gitar seti incelemeleri yapıyor. O tarz amfili setler alınır mı sizce? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 😊
Ben o tarz midex'in amfili bir setini aldım 1 ay önce, yani elektro gitar hakkında hala daha 0 bilgim var onun için iyi gibi geliyo sanırım.

Sponsorlu, iş ortaklı, infuluecer ile reklamı yapılan ürünlerden uzak durun. Genelde kar marjı yüksek ürünler oluyor. Onur ART önce gitar tutmayı öğrensin.

Yeni başlıyorsanız temel seviyedeki gitarlara yönelin. Kafanızdaki modelleri yazarsanız uygunluğu konusunda yardımcı olabilirim.

Sponsorlu, iş ortaklı, infuluecer ile reklamı yapılan ürünlerden uzak durun. Genelde kar marjı yüksek ürünler oluyor. Onur art önce gitar tutmayı öğrensin.

Yeni başlıyorsanız temel seviyedeki gitarlara yönelin. Kafanızdaki modelleri yazarsanız uygunluğu konusunda yardımcı olabilirim.

Baştada söylediğim gibi yok denecek kadar az bilgi sahibiyim. Ne iyi ne kötü bilmiyorum o yüzden kafamda da bir model oluşmuş değil. Birkaç video izledim ve HSS model bir gitar almaya karar verdim. Onun dışında herhangi bir karar vermedim. Yardımcı olabilirsen sevinirim.😊

gitar seti alma. genelde kalitesiz oluyor içindeki ürünler. ne tarz müzik çalmak istiyorsun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı