Rehber Başlangıç için Frontend rehberi

Attığın kaynağın altında bile Front-End yazarken bu neyin ısrarı anlamadım... Güzel kardeşim Front-End zaten ön yüz geliştirme demektir, rehberinde Front-End rehberi oluyor, nesini anlamıyorsun cidden ya?
Web Development demiyor mu? O da Web Geliştirme demek. Senin ısrarın bitmiyor asıl.

Web Development demiyor mu? O da Web Geliştirme demek. Senin ısrarın bitmiyor asıl.
Hocam web geliştirmek, full-stack ile eşdeğer bir kavramdır. Siz front-end rehberi yapmışsınız ki benim mesajımı beğenip ısrar etmeniz biraz saçma olmuş. Beğendiğiniz mesajda bile anlatınızın front-end üzerine olduğu anlatılmış.

Tamamdır mesaj atayım değiştirsinler.

Hocam bende css ile ilgili birkaç ingilizce kanal eklemek istiyorum

Ayrıca CSS-Tricks sitesi de çok güzel anlatımlara sahip
Ayriyetten şunu belirtmek de istiyorum tutorial izlemek her ne kadar faydalıysa bir o kadar zararı da var bir süre sonra özgünlüğünüzü kaybedersiniz dikkatli olmak lazım.

Tarayıcı olarak da kesinlikle Firefox öneriyorum.
Artı olarak bir sitede gezinirken merak ettiğiniz şeyleri devtools dan bakıp öğrenmek inanın çok faydalı.

Güzel rehber olmuş elinize sağlık.

Verdiğiniz tavsiyeler çok iyi kutlarım sizi. Elinize sağlık.

Bilerek o tarz kanallar vermedim artık biraz da kendi araştırmalarına kalsın çünkü yazılım için önemli bir şey.

Son düzenleme:
HTML, CSS ve Bootstrap'de bayağı ilerledim. Şuan da da Javascript öğreniyorum ama nedense iş bulamayacağım korkusu var. Çünkü çok fazla öğrenci yetiştiriyor kurslar. Artık elini sallasan Full-Stack Web Developer'a denk geliyorsun gibi bir şey oldu yani.

Hocam bazen o bana da oluyor. Veya her şeyin bir anda olmasını istiyorum. Aslında olay "düşündüğümüz" gibi değil. Benim açımdam her şey bir anda olmayacak. Ben bir programlama diline uzun bir zaman vermeliyim ki onu rahatça anlayayım. Sizin sorununuza gelirsek herkes kod yazabilir. Önemli olan iyi yazabilmek. Her Full-Stack olan iyi bir yazılımcı değil işin sonunda. Önemli olan kendimizi geliştirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…