Bu siteden ben indiriyorum hep. 5.1 hera sürümünü indiriyorum.
Elementary 6.0 ve üstü bayağı bugludur ve kasıyor onu indirme.
Hocam indirmeyi başlattım fakat sunucu farklılığından dolayı çok yavaş iniyor. Nasıl düzeltebilirim?
Bu siteden ben indiriyorum hep. 5.1 hera sürümünü indiriyorum.
Elementary 6.0 ve üstü bayağı bugludur ve kasıyor onu indirme.
İnternet Download Manager çok hızlı indiriyor. Sen neyle indiriyorsun?Hocam indirmeyi başlattım fakat sunucu farklılığından dolayı çok yavaş iniyor. Nasıl düzeltebilirim?
Internet Download Manager çok hızlı indiriyor. Sen neyle indiriyorsun?
Tarayıcıdan indirme ben yapıyorum hiç. IDM 32 parçaya kadar bölerek indirmeyi destekliyor ve ayrıca indirilen dosyalar hakkında gelişmiş yöntemleri var. Yani iptal olsa bile belli bir yerinden falan kurtarma seçeneği yüksek.Normal Opera GX ile iniyor hocam.
Flareget ile indirin.Normal Opera GX ile iniyor hocam.
Flareget ile indirin.
Live CD'den deneyin. Beğendiğinizi kurun. Herhangi birini yazdırın USB'ye ve boot edin. Kurmadan Live CD olarak deneyebilirsiniz.Bu arada iki işletim sistemi arasında kaldım. Hocam. Pop_os mu indirmeliyim yoksa Elementary OS mu?
SteamOS.İlk defa Linux kullanacağım. Nedense şu sıralar bir hayli Dual boot yapıp geçesim var. Sebebi Windows'dan sıkılmış olmam ve internetten C++ ve SQL derslerini almaya başlamış olmamdır. Sizce hafif, programlara desteği olan ve yeni başlayanlar için rahat olan Linux tabanlı sistem nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.