Başlangıç için motor önerisi

ahmet004

Decapat
Daha fazla  
Daha önce deneyimim yok, üniversiteye giderken kullanmak için bir de 150-200km mesafede memlekete gidip gelirim 125CC düşünüyordum ama uzun yolda zorlar mı bilmiyorum, arkadaşlarım MT25 önerdi ama hiçbir fikrim yok, quick shifterla kullanırım zaten, fiyat olarak sorun değil, sadece parçası kolay bulunsun, kaliteli olsun. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Deneyimin yoksa scooter tarzi öneririm, şehir içi vites ile uğraşmazsın hem naked ve racinge göre çok rahat oluyolar. Racingde uzun yoldada belin ağrır sana önerim XMAX 250 ve Forza 250 Yamaha ve Honda kaliteli Japon kafan rahat olur.

125'lik başlangıç için iyi ama 150 200kmde bayar mı bilmem çoğu 110u geçmez
125'lik ucuz parçası bol Drift L var dijital göstergesiyle zinciri kronik sıkıntılı.
TWS Raider hint malı ama konforlu arkadaşımda var ikisi de F/P
Bajaj dominar D250.
Suzuki GSX250 üzmez.

Daha önce deneyimim yok, üniversiteye giderken kullanmak için bir de 150-200km mesafede memlekete gidip gelirim 125CC düşünüyordum ama uzun yolda zorlar mı bilmiyorum, arkadaşlarım MT25 önerdi ama hiçbir fikrim yok, quick shifterla kullanırım zaten, fiyat olarak sorun değil, sadece parçası kolay bulunsun, kaliteli olsun. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Tercihim bütçenizi Japon'dan yana kullanmanız illaki vitesli istiyorsanız dediğiniz gibi mt 25 R25 gibi motorlar sizin ihtiyacınızı karşılar aynı şekilde Honda CBR250R veya Honda cb 250 gibi motorlara bakabilirsiniz. Vitessiz scooter olarak NMAX veya XMAX gibi motorlara bakabilirsiniz.

Deneyimin yoksa scooter tarzi öneririm, şehir içi vites ile uğraşmazsın hem naked ve racinge göre çok rahat oluyolar. Racingde uzun yoldada belin ağrır racingde sana önerim XMAX 250 ve Forza 250 Yamaha ve Honda kaliteli Japon kafan rahat olur.

125 CC olarak da PCX 125, NMAX 125 vs NMAX 155 işini görür.

Drift L'yi duydum ama hakkında bayağı konuşan var sıkıntılı diye marka olarak bence de Japon olmalı hint Çin fazla istemiyorum MT25 başlangıçta ağır gelir mi bilmiyorum çünkü sıfır alırken modifikasyon yapıp debriyaj olmadan vites ayarı (quick shifter) olabiliyormuş fazla hızlanacak biri değilim sokakta serseri gibi de takılmam ama ilk alırken eğer akrapovic slip on egzoz takarsak ruhsata işleniyormuş ceza sorunu olmuyormuş satarken bir artısı olur gibi geldi yatırım için mantıklı mı?

uzun yolda naked racing motordan daha iyidir değilmi

fiyat olarak sorun değil, sadece parçası kolay bulunsun, kaliteli olsun.
Bunun ucu yok. Ben bu durumda lawasaki z500 öneririm. Cruser tarzı isteniyorsa yinr kawasaki eliminator 500 önerilir. A2 sınırlarından çıkmadan para sorun değil denilen bütçede en sağlam, en sorunsuz, en japon motorlar bu ikisidir. İkisi de aynı bloğu kullanır. Yok ben supersport istiyorum dersen ninja 500 var. Yine a2 sınırları içerisinde hem japon hem güçlü bir motor. Bütçe sorunu yoksa mt25 almak saçmalık olur. A2nin sınırlarını zorlamak lazım.

Bunun ucu yok. Ben bu durumda lawasaki Z500 öneririm. Cruser tarzı isteniyorsa yinr Kawasaki eliminator 500 önerilir. A2 sınırlarından çıkmadan para sorun değil denilen bütçede en sağlam, en sorunsuz, en Japon motorlar bu ikisidir. İkisi de aynı bloğu kullanır. Yok ben supersport istiyorum dersen ninja 500 var. Yine A2 sınırları içerisinde hem Japon hem güçlü bir motor. Bütçe sorunu yoksa MT25 almak saçmalık olur. A2'nin sınırlarını zorlamak lazım.

Adami oldureceksiniz simdi deneyimim yok diyor 500CC motor oneriyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı