Başlangıç için motor önerisi

Bütçeniz nedir?
250k civarı.

MT al geç. Uzun yolda sadece rüzgar biraz yorar. Tek silindir makine alma eğer paran yetiyorsa. Titreşim rahatlık konusunda büyük etken. Ben sele üstünde 200km yi geçtiğimde oturma kabiliyetimi kaybediyorum. Ayrıca rahatlık istemişsin R25 direkt ele. Senin ilacın mt25.
Mt25 başlangıç için zorlar mı peki kapalı alanda öğrenip trafiğe öyle mi çıkmalıyım?

Arkadaş A1 olduğunu belirtmemiş. Ehliyetinin yeterli olduğunu varsayarak böyle bir tavsiyede bulundum.
A1 var A2 için de tekrardan yazıldım yükseltme yapacağım.

Hem ağır motor hem de acemi birinin sürmesi sıkıntılı, stres yapan biriyse 2 kat daha çok zorlaşıyor işi kendimden biliyorum.

Başlangıc motoru olarak naked olarak geçen her seri ile başlanabilir bence 125CC olarak.

R25 güzel motor ama beni yorabilir diye de düşünüyorum çünkü uzun boylu olduğum için ileriye yatmak bazen ağrı yapıyor.

R25 gibi ergonomisi rezil ve M.25 gibi fiyat/performansı vasat motosikletler almak yerine fantic caballero 500 Scrambler alın. 250 bin liraya 250CC makine almamalısınız.

Bu kadar yüksek CC beni zorlamaz mı? Ayrıca güzel motor ama tarz olarak çok beğeniyorum. %70 chopper %30 naked motorlar seviyorum. Var ise başka öneriniz alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
R25 gibi ergonomisi rezil ve M25 gibi fiyat/performansı vasat motosikletler almak yerine Fantic Caballero 500 Scrambler alın. 250 bin liraya 250cc makine almamalısınız.
Ben de fantic Xef250 düşünüyordum fakat bu ülkede motosikleti sizden sonraki sahibi için alıyorsunuz. İkinci el piyasası olmayan bir alet almak bence pek mantıklı değil. Satmanız gerektiğinde alıcı bulamayınca kötü oluyor. Şimdi baktım toplam 20 tane bile ilan yok neredeyse hepsi de bayi ilanları.

200-300 KM'de ne Chopper rahat olur ne MT25 ne de benim önerdiğim. Adventure Touring olmadığı sürece rahat gidilmez böyle bir mesafe.
Kesinlikle katılıyorum yeni başlıyor olmasaydı çok fazla adv önerim vardı. Ktm Adv250 önerirdim ama duke250 kullanıcısı olarak o tek silindir adamın k*çını mahvediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı