Başlangıç için nasıl bir elektrogitar önerisi

Tremololu olan floyd rose sistemine sahip. Ayrıca bu kadar düşük fiyat bandında bu şekilde floyd rose sistemi olan bir gitar almanızı önermem. Zaten düzgün bir floyd rose sistemi bu gitarın kendi kadar para ediyor.

Tremololu olan floyd rose sistemine sahip. Ayrıca bu kadar düşük fiyat bandında bu şekilde floyd rose sistemi olan bir gitar almanızı önermem. Zaten düzgün bir floyd rose sistemi bu gitarın kendi kadar para ediyor.
Tremolosuz olanı alsam başlangıç için bir sorun olur mu? En çok hoşuma giden bu ikisi olmuştu. Les paul kasası düşüncemden vazgeçtim. Bu ibanez gitarlar aşırı hoşuma gitti.

Tremolosuz olanı alsam başlangıç için bir sorun olur mu? En çok hoşuma giden bu ikisi olmuştu. Les paul kasası düşüncemden vazgeçtim. Bu ibanez gitarlar aşırı hoşuma gitti.
Olmaz hatta ben gitarlarım arasında en çok zamanımı eski bir ibanez gio modeli bir gitar ile geçiriyorum yeterli yükseltmeler ile uzun süreli kullanıma açık gitarlar.

Öncelikle iyi günler. İkinci el bakmıyorum elektro gitarımı bilgili olmadığım için. Ibanez'in bir kasasını beğendim ama birinde tremolo kolu var diğerinde yok. Tremolo'lu olan floyd rose değil anladığım kadarıyla ama yine de sormadan hareket etmeyeyim dedim. 2 gitarı da bırakıyorum aşağıya. Şimdiden teşekkürler.
İkisi de aynı gitar, birinde Floydrose köprü var. Yeni başlıyorsanız zise zararı olur. Diğer gitarı alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı