Başlangıç için saz önerisi

ÖTNeşriyat

Kilopat
Daha fazla  
Uzun zamandır saz çalma isteğim var fakat gerek yapamam gerek bütçeden dolayı sürekli ertelemiştim fakat şu an belirli bir bütçem var. Daha önceden araştırdığımda bu siteyi kaydetmiştim birkaç yerdende burayı önermişlerdi sizce başlangıç için nasıldır iyi midir? Bir de evde tek başıma öğrenmeyi düşünüyorum bazıları yaparsın bazıları yapamazsın diyor ama ben yapabileceğime inanıyorum sizce ne yapmalıyım kurs alarak mı başlamalıyım?

Hocam merhaba. Evde öğrenirsiniz ama vuruş yönü, süslemeler gibi şeyler sıkıntı yaratabilir ben kurs öneririm. Bağlama konusunda ise internet yerine size yakın bir yerden ortalama bir öğrenci sazı almanızı öneririm. 3-4 bin TL olan limon ağaçlarını asla almamanızı öneririm.

3 ay olmuş aldınız mı bilmiyorum ama ben attığınız sitenin mağazasından aldım çok memnunum. İşçilikleri iyi gibi duruyor ama tabi ki sadece 3-4 bağlamayı denemiştim. Fiyatları piyasanın çok üstünde. Evde öğrenme konusunda yorum yapmak gerekirse ben önermiyorum. Çok zorlanırsın muhtemelen bu da seni soğutabilir. Bir de internetten sipariş vermek yerine gidip alabileceğiniz bir yerden bağlamanın sesini dinleyerek almanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı