"Başlangıç onarma bilgisayarınızı onaramadı" hatası

Format USB'si hazırlayıp şu anki diskin üzerine kurun daha sonra windows.old diye bir klasör oluşacak oradan istediğinizi alabilirsiniz masaüstünden ben oyunlarım falan gitmesin diye öyle yapıyordum daha sonra işiniz bittikten sonra windows.old klasörünü silebilirsiniz.
Ve güvenli moda alıp denediniz mi?
Şu çözüm işe yarayabilir de tam olarak anlamadım.

İlk seçeneğiniz hocam:Kurtarma Sürücüsü Oluşturma, Başka bir bilgisayarda

İkinci seçeneğiniz hocam:Önyükleme Kaydını Onarma,Kurtarma ortamından Komut İstemi'ni açın ve "bootrec /fixboot", "bootrec /fixmbr" ve "bootrec /rebuildbcd" komutlarını sırasıyla çalıştırarak önyükleme kaydını onarın
Şimdi bu seçeneği deniyorum inşallah düzelir.

Şu çözüm işe yarayabilir de tam olarak anlamadım.

Şimdi bu seçeneği deniyorum inşallah düzelir.
Hocam haber edersiniz oldu olmadı diye. Ama inşallah düzelir.

Format USB'si hazırlayıp şu anki diskin üzerine kurun daha sonra windows.old diye bir klasör oluşacak oradan istediğinizi alabilirsiniz masaüstünden ben oyunlarım falan gitmesin diye öyle yapıyordum daha sonra işiniz bittikten sonra windows.old klasörünü silebilirsiniz.
Hocam lütfen detaylı şekilde açıklar mısınız? Tek seçenek bu gibi gözüküyor

Hocam haber edersiniz oldu olmadı diye. Ama inşallah düzelir.
Hocam format atarken yükselt seçtiğimiz de fotoğraflar tarayıcı link dosyaları falan gidiyor mu bunu denesem?

Dosya Ekleri

• 16922732573476477275566472285181.jpg
    16922732573476477275566472285181.jpg
    171,3 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Hocam lütfen detaylı şekilde açıklar mısınız? Tek seçenek bu gibi gözüküyor

Hocam format atarken yükselt seçtiğimiz de fotoğraflar tarayıcı link dosyaları falan gidiyor mu bunu denesem?
Hocam tüm verileriniz kalır.

Yükseltmeyi WindowsPE ortamında yükseltme yapamazsınız. Neyden kaynaklı böyle oldu?
Bilgisayar yeniden başlattı güncelleme ikonu geldi döndü döndü yeniden başladı ondan sonra ne yapsam otomatik onarma açsam kapatsam, güvenli mod da başlatsam her yerde onarma, onarma

Hocam lütfen detaylı şekilde açıklar mısınız? Tek seçenek bu gibi gözüküyor.

Özeli seçeceksiniz daha sonra oradan C: Diskinin üzerine gelip tıklayın devama tıklayın Windows uyarı verecektir üstüne kurulma diye tamama basın ve devam edin.

Arkadaşlar ben her şeyi denedim. Bir sisten geri yüklemeyi deneyemdim. O da kayıdı olmadığı için. Komut istemine girilen şeyleri girdim. Bilgisayar onarmayı yaptım. Güncellemeleri kaldırdım. Tek çözümüm bilgisayarı sıfırlayıp dosyaları korumak oldu appdata gitmiş. İyi bir tane oyun vardı bu yaşanmadan çok kısa zaman diliminde kaydını kendim yedeklemiştim onu kendim kurtardım. Dediğim gibi bilgisayar sıfırlayıp dosyaları korumak oldu çözümüm iyi Sosyaller herkese

Bu arkadaştan ilham alarak yapmıştım. Bence kesin çözüm bu arkadaşın ve benim anlattığım. Bu lanet sorunla karşılaşan varsa diğer hocamın dediği de çözebilir ama kesin çözüm benim için konuya ilk yazan kişi oldu.
İlk seçeneğiniz hocam:Kurtarma Sürücüsü Oluşturma, Başka bir bilgisayarda ya da bir USB bellekte Windows kurtarma sürücüsü oluşturabilirsiniz. Bu sürücüyü kullanarak bilgisayarınızı kurtarma ortamından başlatabilir ve onarım seçeneklerini deneyebilirsiniz.

İkinci seçeneğiniz hocam:Önyükleme Kaydını Onarma,Kurtarma ortamından Komut İstemi'ni açın ve "bootrec /fixboot", "bootrec /fixmbr" ve "bootrec /rebuildbcd" komutlarını sırasıyla çalıştırarak önyükleme kaydını onarın.

Üçüncü seçeneğiniz hocam: Gelişmiş Kurtarma Seçeneklerini Deneyin, Kurtarma ortamından Gelişmiş Kurtarma Seçenekleri'ne erişebilirsiniz. Burada sistem geri yükleme, geri yükleme noktası kullanma veya sistem görüntüsü geri yükleme gibi seçenekleri deneyebilirsiniz.

Hocam eğer hala olmadıysa bir bilgisaayrciya götürün.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı