Başlangıç onarma bilgisayarınızı onaramadı

YakupAslan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
köle
Merhaba. Defalarca yazıp çözüm bulamadığım NTLDR hatasındayım. Windows 10 DVD'si ayarladım, ama onarım hata veriyor. Format atmadan bilgisayarımda kaldığım yerden devam edemez miyim?

İşletim sistemi sistem dosyaları boot sektörü çapında bozuldu ise maalesef format dışında seçeneğiniz yok
Neyse. Son seçenek bu artık. Allah'tan dosyalarım derli topluydu kopyalamam sıkıntı olmayacak, sadece zaman alacak. Böyle bir sorunun neden çözümü yok anlamadım. Koskoca Windows'sun arkadaş...

Verilen kodları denemiştim olmuyor. Fix Boot kodunda da erişim engellendi yazıyordu.
Bu arada bootrec.exe' yi indirip diske mi yazmam gerekiyor? O kısmı pek anlamadım.
bootrec / FixBoot erişim engellendi yazdığında
bootsect /nt60 SYS yazıp enter'layıp tekrar bootrec /fixboot yapar mısınız. Eğer yine olmuyorsa kullandığınız yapı numarası muhtemelen 1703 bu yüzdendir. Format atabilirsiniz.

bootrec / FixBoot erişim engellendi yazdığında
bootsect /nt60 SYS yazıp enter'layıp tekrar bootrec /fixboot yapar mısınız. Eğer yine olmuyorsa kullandığınız yapı numarası muhtemelen 1703 bu yüzdendir. Format atabilirsiniz.
Dediğinizi yaptım ve hata kalktı. Şimdi ne yapacağım? Başlangıç onarma hâlâ hata veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı