Çözüldü Başlangıçta CMD açılıp kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Koltuk

Decapat
Daha fazla  
Sorun başlıkta belirttiğim gibi. bilgisayarı her başlattığımda CMD ekranı bir saniyeliğine bir iki defa açılıp kapanıyor. bilgisayarı yeni sıfırladım, sıfırlamadan önce de aynı sorun vardı. Armoury Crate sandım, onu sildim. bilgisayarı sıfırladım, sorun yine aynı, bir değişiklik yok. NVIDIA App kurmuştum, sorun ondan olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunun çözüldü mü? Bende de aynı sorun var bilgisayarıma hayatım boyunca crack indirmedim, genelde gidip temiz kurulum yaptım yine de aynı sorun bende de var.

Başlangıç uygulamalarından bazılarını devre dışı bıraktım düzeldi sorun budur büyük ihtimalle başlangıç uygulamalarından bazılarını kapatın düzelir.
Cmd'nin açılıp kapanması virüs olduğuna delil değildir crack yükleyip yüklememenizle alakası yok.
Hocam bir sorum olacak benim laptopumun markası Asus ve başlangıçta Asus frq control diye bir program var .bundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba ? Ve bu ne işe yarıyor hiç bir yerde bunla ilgili bir bilgi bulamadım.

CMD'nin açılıp kapanması virüs olduğuna delil değildir crack yükleyip yüklememenizle alakası yok.

Hocam bir sorum olacak benim laptopumun markası ASUS. Ve başlangıçta ASUS frq Control diye bir program var. Bu program ne işe yarıyor? Ve CMD açılması bundan kaynaklanıyor olabilir mi bilgisayarı formatladıktan sonra yeniden başlattım ve 1-2 tane CMD ekranı açılıp kapandı. Sorun halen devam ediyor virüs kaynaklı olduğunu sanmam çünkü crack dosyam vs. yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı