Evet Steam'dan aldım ama o linkte anlatılan gibi oyunun gerçek asıl dosyasını ekleyince oyun çevrimdışı başlıyor ve buluttaki kayıtlı oyunuma ulaşamıyorum, mecburen Steam'a giriş yapmam gerekiyor.Merhaba sanırım oyunu Steam üzerinden almışsınız genel olarak Steam oyunlarını başlat menüsüne eklemenin yolunu ekteki linkte çözmüşler Çözüldü: Steam Oyunlarını Başlat Çubuğuna Ekleme
Kişiselleştirme ayarlarından başlat menüsünü tam ekran olarak ayarladıktan ve daha çok simge gösterilsin diye ayarladıktan sonra başlat menüsünün sağ sütununa bir simge grubunu sürükledim, daha sonra başlat menüsünü tam ekran olarak ayarlamayı kapattım. Böyle bir tasarım ortaya çıktı. Windows etkinleştirme kodum olmadığı için bunları format attıktan sonra internete bağlanmadan önce yapmam gerekti, öyle yaptım. Her formatta bu tasarımı ayarlayıp kullanırım sonra internete bağlanırım genelde.Hocam bu başlat menüsünü nasıl böyle yapıyorsunuz bende hep böyle ne yapsam değişmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.