Başlatma seçeneği kodları CS:GO için nasıldır?

kuyt5252

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Talebe)
-Novid -High -nojoy +cl_forcepreload 1 -nod3D9ex -freq 75 -tickrate 128 +cl_interp_ratio 1 +mat_queue_mode 2 +fps_max 0 -language english.

Arkadaşlar CS:GO oynarken bu başlatma seçeneği kodlarını kullanıyorum.

Not: Kendime göre uyarladım.

Sizce bu kodlar yeterli mi yoksa eklenmesi veya silinmesi gereken bir kod var mı sizce?

NoJoy gereksiz, language english gereksiz. Gerisi kalabilir.
No joy, joystick desteğini kaldırır. Daha fazla RAM sağlar.

Language English ise bazı durumlarda isteğe bağlı kullanılır, dili değiştirmek dışında hiçbir işe yaramaz ancak bazı durumlarda; mesela yeni güncelleme geldiğinde diğer dillerde uyumsuzluk dolayısıyla oluşabilecek hatalardan arınmak için kullanılabilir.

Son düzenleme:
Bayağı önceden hazırladığım config'imde şunları not etmiştim:
"-high -d3d9ex(veya -nod3d9ex) -nojoy -threads 12(tamamını kullanamıyor ama denemek istemiştim kendi işlemcine göre ayarlaman lazım) -novid +mat_queue_mode 2 +exec Sawarineconfig.cfg -limitvsconst -softparticlesdefaultoff +fps_max 60(fps'i sabitlemek muscle memory'm için daha rahat gelmişti) -tickrate 64(demo dosyalarının boyutunu etkilediği için 64 yapmıştım) +cl_forcepreload 1 -refresh 60(monitörüm ısınıyor) +mat_disable_fancy_blending 1 -w 1152 -h 648"

Şu anda sadece -high -threads 12 +mat_queue_mode 2 +exec banana.cfg +exec Sawarineconfig.cfg kodları var. Eğer yukarıda ilgini çeken bir şeyler var ise ekle.
DirectX9'da başlatmak yeni sistemlerde ciddi FPS artışı sağlıyor mu? Emin değilim. Genel olarak güzel.
Kodu yazıp benchmark haritasında deneyimlemek en iyi seçenek, yeni gelen Texture Streaming vs. tarzı şeylerde de bazı sistemlerde FPS düşüşü olurken bazılarında FPS artışı meydana gelebiliyor.

-Novid -High -nojoy +cl_forcepreload 1 -nod3D9ex -freq 75 -tickrate 128 +cl_interp_ratio 1 +mat_queue_mode 2 +fps_max 0 -language english.

Arkadaşlar CS:GO oynarken bu başlatma seçeneği kodlarını kullanıyorum.

Not: Kendime göre uyarladım.

Sizce bu kodlar yeterli mi yoksa eklenmesi veya silinmesi gereken bir kod var mı sizce?
interp_ratio yu 1 yapacaksanız iyi ve sürekli iyi bir pinginiz olmalı, 20-30 üstü pinglerde tavsiye edilmiyor.

-freq 144 -high -novid -console -nosplash +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +rate 128 +exec autoexec -lv +mat_queue_mode 2 +cl_forcepreload 1 -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd

-Freq 144 -high -novid -Console -nosplash +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +Rate 128 +exec autoexec -lv +mat_queue_mode 2 +cl_forcepreload 1 -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd

Aga hortlatıyorum ama noforce(maccel-parms-mspd) ne işe yarıyor söyler misin ben kaldırdım psikolojik olarak mı bilmiyorum. Sanki FPS droplarım azaldı bilgisayarım kötünün iyisi muhtemelen iyi bilgisayarlar için geçerli bir kod olabilir diye düşündüm ama ne işe yaradığını bilmiyorum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı